Η TopHost.gr προχώρησε στην εξαγορά της HostingServices.gr, την τρίτη ενέργειά της σε επίπεδο εξαγορών από το 2010.


hostingservicesO Διευθυντής της εταιρίας αναφέρει: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη νέα εξαγορά της Tophost.gr. Αποτελεί επιβεβαίωση του επιχειρησιακού μοντέλου που εφαρμόζουμε στην εταιρία, αλλά ταυτόχρονα ένα επιπλέον κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση και εμπλουτισμό των υπηρεσιών μας. Η διεύρυνση του πελατολογίου μας συνεπάγεται μεγαλύτερες απαιτήσεις και στην Tophost.gr το αντιμετωπίζουμε καθαρά ως πρόκληση για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και επένδυση στην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών φιλοξενίας, που συνοδεύονται από την υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας μας.”


Με την συγκεκριμένη εξαγορά, η Tophost ενσωμάτωσε πλήρως στο πελατολόγιό της τους λογαριασμούς όλων των πελατών της Hostingservices.gr που διατηρούν υπηρεσίες φιλοξενίας Cloud Web Hosting και κατοχύρωσης Domain Names. Όλες οι διαδικασίες τιμολόγησης για ανανέωση των υπηρεσιών που διατηρούν οι πελάτες αυτοί, καθώς και όλα τα αιτήματα υποστήριξης, θα εξυπηρετούνται από την Tophost.gr.


Οι δύο προηγούμενες εξαγορές της Tophost έγιναν το Σεπτέμβρη του 2010 με εξαγορά της ProHoster.gr και του τμήματος hosting της Hoster.gr το Νόεμβριο του 2011.