Σε σύναψη συνεργασίας στον κλάδο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης προχώρησαν το Mediterranean College και η Here–Business unit of Nokia.


Aπό αριστερά:  Η κα Κατερίνα Ξυνή, Academic Operations, Director Mediterranean College και ο κος Christophe Manier, Country Lead, HERE-Business Unit of Nokia στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα κατά τη σύναψη της συνεργασίας.

Aπό αριστερά: Η κα Κατερίνα Ξυνή, Academic Operations, Director Mediterranean College και ο κος Christophe Manier, Country Lead, HERE-Business Unit of Nokia στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα κατά τη σύναψη της συνεργασίας.

Η έναρξη της συνεργασίας επισφραγίστηκε και επισήμως κατά τη διάρκεια συνάντησης της κας Κατερίνας Ξυνή, Academic Operations, Director Mediterranean College με τον κ. Christophe Manier, Country Lead, HERE -Business Unit of Nokia.


Κοινός σύνδεσμος των δύο φορέων αποτελεί εφεξής το κοινοτικό πρόγραμμα εμπειρογνωμόνων «Expert Community Feedback Program», το οποίο στοχεύει στη δημιουργία των πιο ενημερωμένων παγκόσμιων ψηφιακών χαρτών μέσω κοινοτήτων ειδικών χρηστών. Οι φοιτητές της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College καθώς και οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα έχουν τη δυνατότητα αρχικά να λάβουν την απαραίτητη τεχνογνωσία από εξειδικευμένο προσωπικό της Nokia και μετέπειτα να τη χρησιμοποιήσουν στην πράξη, συμμετέχοντας ως ενεργά μέλη της εν λόγω κοινότητας στη χαρτογράφηση της Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση σε τελευταίας τεχνολογίας ειδικό χαρτογραφικό εργαλείο, το οποίο αποτελεί εξαιρετική πηγή γνώσης.


Το Mediterranean College, με την μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία του, έχει συνάψει συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, που προσφέρουν στους φοιτητές και τους αποφοίτους του, την εξαιρετική δυνατότητα να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και να αποκτήσουν μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.


Η συγκεκριμένη συνεργασία που εξασφάλισε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προς όφελος των φοιτητών και αποφοίτων του, συνδέει για μια ακόμη φορά το όνομά του με τις μεγαλύτερες εταιρίες, αποτελώντας σταθμό στο χώρο της αγοράς, με απώτερο σκοπό την αδιάλειπτη εξέλιξη και διεύρυνση της εκπαίδευσης και της γνώσης.