Μην ξεχνάτε… το Nintendo Direct@E3 2013 έρχεται στις 11 Ιουνίου και φέρνει ενημερώσεις σχετικά με επερχόμενα Wii U games.


Nintendo DirectE3Στις 11 Ιουνίου η Nintendo θα πραγματοποιήσει ένα νέο παγκόσμιο Nintendo Direct. Το Nintendo Direct@E3 2013 που θα μεταδοθεί θα παρέχει ενημέρωση σχετικά με μελλοντικά Wii U games και μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το Nintendo Direct website στις 11 Ιουνίου στις 17:00.


Η Nintendo, με έδρα το Κιότο της Ιαπωνίας, κατασκευάζει και διαθέτει τις κονσόλες Wii, Nintendo 3DS και Nintendo DS family καθώς και μία σειρά από software για αυτές τις κονσόλες.Από το 1983, οπότε και λάνσαρε την πρώτη της κονσόλα video game, το Nintendo Entertainment System (NES), η Nintendo έχει πουλήσει πάνω από 4 δισεκατομμύρια video games και περισσότερες από 651 εκατομμύρια κονσόλες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των κονσολών Wii U, Wii, Nintendo 3DS, Nintendo DS, Nintendo DSi™ και Nintendo DSi XL που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, καθώς και των παλαιότερων GameBoy, GameBoy Advance, Super NES, Nintendo 64 και Nintendo Gamecube.


Επίσημος αντιπρόσωπος της Nintendo στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η Nortec Multimedia, από το 1997, στην Βουλγαρία, Αλβανία και Π.Γ.Δ.Μ. από το 2002. Το 2004 ανέλαβε επίσημος αντιπρόσωπος για την αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά της Τουρκίας, στην οποία προχώρησε και σε σύσταση θυγατρικής εταιρίας τον Οκτώβριο του 2005.