Η Celectric αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και προώθηση των βιομηχανικών μπαταριών της ελληνικής εταιρείας σε Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

sunlightΗ εταιρία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Ολλανδική εταιρία CELECTRIC B.V. Η εν λόγω εταιρία λειτουργούσε μέχρι το τέλος του 2008 με την επωνυμία DETA BATTERIJEN B.V. Η δραστηριότητά της τα τελευταία 20 χρόνια αφορά στην προώθηση βιομηχανικών μπαταριών (traction και εφεδρικής χρήσης), μπαταριών αυτοκινήτου αλλά και φορτιστών για μπαταρίες στην Ολλανδία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο.

Η συνεργασία αφορά στην αντιπροσώπευση και προώθηση των βιομηχανικών μπαταριών SUNLIGHT στην περιοχή Benelux. Συγκεκριμένα θα διανέμονται βιομηχανικές μπαταρίες ανοικτού τύπου traction (PZS) και εφεδρικής χρήσης κλειστού τύπου. Οι μπαταρίες τύπου traction έχουν εφαρμογή σε περονοφόρα και γενικότερα ηλεκτροκίνητα οχήματα ενώ οι μπαταρίες τύπου Stand-by χρησιμοποιούνται σε πλήθος εφαρμογών όπως Συστήματα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας (UPS), Τροφοδοτικά τηλεπικοινωνιακών εφαρμογών, Φωτοβολταϊκά Υβριδικά συστήματα παραγωγής ενέργειας, συστήματα ασφαλείας, σηματοδότες σιδηροδρόμων, βιομηχανίες παραγωγής και διανομής ενέργειας, κλπ.