Την ολοκληρωμένη υλοποίηση εργασιών υποδομής του GSM δικτύου της Βουλγαρικής Εταιρίας Τηλεπικοινωνιών (BTC), ανέλαβε η Intracom Bulgaria.

intracom-telecom-logoΗ Intracom Telecom, μέλος της Sitronics, μέσω της θυγατρικής της Intracom Bulgaria, ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης ύψους 30 εκ. λέβα (περίπου 15 εκ. ευρώ) με τη Βουλγαρική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών (BTC), για την ολοκληρωμένη υλοποίηση των εργασιών υποδομής του GSM δικτύου της.

Στο πλαίσιο της σύμβασης αυτής, η εταιρία ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών και την προμήθεια υλικών που σχετίζονται με την κατασκευή του GSM δικτύου της BTC. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM TELECOM, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που διευρύνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με την BTC, έναν από τους δυναμικότερους πάροχους της Βουλγαρικής αγοράς. Είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε, μέσω της πολυετούς εμπειρίας και της υψηλής ποιότητας τεχνικών υπηρεσιών της INTRACOM Βουλγαρίας, στην ταχεία ανάπτυξη και υποστήριξη του δικτύου της BTC».