H Professional Computer Services, μέλος του ομίλου SingularLogic, ολοκλήρωσε τη μηχανογραφική υποστήριξη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Alpha Bank.


pcsΗ μηχανογραφική πλατφόρμα PCS Corporate Actions, κάλυψε το σύνολο των εργασιών της συγκεκριμένης αύξησης, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών της περιόδου άσκησης δικαιωμάτων και προεγγραφών από το σύνολο του δικτύου της ALPHA BANK (front office), τη συγκέντρωση, έλεγχο και επεξεργασία όλων των αιτήσεων συμπεριλαμβανομένων και των αρχείων των χειριστών (middle office) και την οριστική εκκαθάριση, κατανομή και αποστολή των σχετικών αρχείων προς την ΕΧΑΕ (back office).


Η PCS, εκτός από την υποστήριξη της συγκεκριμένης πλατφόρμας, σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εκκαθάρισης διέθεσε άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, δρώντας συμβουλευτικά στα στελέχη της Τράπεζας.


Η συγκεκριμένη ΑΜΚ, πέραν της σημασίας που είχε για τον ευρύτερο Τραπεζικό κλάδο αποτέλεσε – από μηχανογραφικής άποψης – μια διαδικασία ιδιαίτερα αυξημένης δυσκολίας λόγω του πολύ μεγάλου όγκου δεδομένων και των ειδικών όρων της αύξησης.