Η ολοκαίνουρια e-shop android εφαρμογή είναι γεγονός και μαζί ένας μεγάλος διαγωνισμός για όλους τους φίλους του e-shop.gr.


e-Shop

e-Shop

Μέσω της νέας μας εφαρμογής, όλοι οι χρήστες android συσκευών έχουν πια τη δυνατότητα να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση με φωτογραφίες, τιμές, χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα σε όλα τα προϊόντα που διαθέτει το αγαπημένο τους ηλεκτρονικό κατάστημα, να κάνουν γρήγορη αναζήτηση χρησιμοποιώντας φίλτρα, να δουν προτάσεις σχετικών προϊόντων, να πραγματοποιήσουν μια παραγγελία και να παρακολουθήσουν την εξέλιξή της, αλλά και να εντοπίσουν εύκολα το e-shop point που τους εξυπηρετεί. Δεν θα μπορούσε να λείπει επίσης η ενημέρωση για τις καθημερινές και εβδομαδιαίες μας προσφορές E-shop Specials και Crazy Sundays, καθώς και η πρόσβαση στο newsletter με αποκλειστικές εκπτώσεις για τα μέλη μας.


Ο μεγάλος διαγωνισμός «e-shop goes android» που διεξάγεται ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της νέας android εφαρμογής μας θα αναδείξει 2 τυχερούς νικητές, οι οποίοι θα κάνουν δικά τους ένα Samsung I9505 Galaxy S4 White και ένα LG Nexus 4 E960 8GB Black.


Για να έχετε την ευκαιρία να αναδειχτείτε κι εσείς νικητές και να κάνετε δικό σας ένα από τα κορυφαία android smartphones της αγοράς, απλά επισκεφθείτε το site μας και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα πεδία του διαγωνισμού! Και βιαστείτε γιατί ο μεγάλος διαγωνισμός «e-shop goes android» θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 17 Ιουνίου.