Η πρώτη εφαρμογή εκμάθησης Αρχαίων Ελληνικών για Smartphone, απαραίτητη σε όποιον θέλει να μάθει εύκολα και σωστά Αρχαία Ελληνικά.


arxaiognosia-post-facebookΤο ReadPoint.gr, η μεγαλύτερη πλατφόρμα διανομής ψηφιακού περιεχομένου λανσάρει την πρώτη εφαρμογή για smartphone που βοηθάει στην εκμάθηση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, την Αρχαιογνωσία.


Η εφαρμογή Αρχαιογνωσία βασίζεται σε ένα κλιτικό λεξικό της αρχαίας ελληνικής γλώσσας με περισσότερα από 10 εκατομμύρια λήμματα και περιλαμβάνει:
– Πολυτονικό Ορθογράφο, όπου κάποιος μπορεί να γράψει μία λέξη μονοτονικά, ακόμα και άτονα και η εφαρμογή να την ‘επιστρέψει’ πολυτονικά ορθογραφημένη.
– Βοηθάει στην Κλίση των Λέξεων σε όλες τις φωνές, χρόνους, εγκλίσεις και πτώσεις ανάλογα με το μέρος του λόγου στο οποίο ανήκει.
– Τα αποτελέσματα της κλίσης μπορεί κάποιος να τα αντιγράψει σε άλλη εφαρμογή, να τα κάνει share σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα να τα εκτυπώσει.


Διατίθεται μία δωρεάν έκδοση “Αρχαιογνωσία Lite”, με όλη την λειτουργικότητα της εφαρμογής, η οποία όμως είναι ενεργή μόνο για τις λέξεις που αρχίζουν από ‘Α’ την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ: http://bit.ly/11gBeJY


Η κανονική έκδοση «Αρχαιογνωσία» κοστίζει μόλις 2.69 € και διατίθεται από το iTunes, εδώ http://bit.ly/11t9ReE


Σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε Android και Windows Phone. Αναλυτικότερες πληροφορίες: www.planetinteractive.gr/arxaiognosia