Τα καταστήματα Public, στο πλαίσιο του μήνα τεχνολογίας που διοργανώνουν μαζί με τη Samsung, σας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό workshop.


public_3D_logoΕκεί σας δίνεται η δυνατότητα να μάθετε μυστικά και συμβουλές για να φτιάξετε το δικό σας blog, απευθείας από τους ειδικούς. Πετυχημένοι bloggers θα αναλύσουν όλα τα βήματα που χρειάζονται για να ξεκινήσετε και να συντηρήσετε με επιτυχία το δικό σας blog.


Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 19:00, στη νέα αίθουσα εκδηλώσεων στα Public Συντάγματος, θα βρίσκονται μαζί μας αγαπημένοι bloggers από διαφορετικούς χώρους και μέσα, που θα αποκαλύψουν στο κοινό τις μυστικές συνταγές τους για ένα σύγχρονο, ενδιαφέρον και πετυχημένο blog.


Συγκεκριμένα, η διάσημη μαγείρισσα, δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και blogger, Ελένη Ψυχούλη, με το www.pirouni.gr, θα σας εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν να δημιουργήσει το δικό της blog, ανοίγοντας ένα ακόμη κανάλι επικοινωνίας με το κοινό της. Η Άσπα Τσαμαδή, με το www.aspaonline.gr, σας αποκαλύπτει από πού αντλεί την έμπνευσή της, πώς κρατάει ενήμερο ένα από τα πιο αγαπημένα blog των γονιών και γιατί «η ζωή είναι πιο διασκεδαστική όταν τη μοιράζεσαι». Τέλος, ο tech expert Βαγγέλης Αλευρίτης, από το www.techpress.gr και www.allaboutandroid.gr, θα σας δείξει αναλυτικά όλα τα βήματα για να ξεκινήσετε το δικό σας blog και θα σας αποκαλύψει πώς το blogging γίνεται επάγγελμα.


Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής στο http://www.public.gr/blog-event για να λάβετε κι εσείς μέρος στο blog workshop! Επισκεφθείτε τα Public Συντάγματος, την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 19:00, και βουτήξτε στα άδυτα του blogging παρέα με τα προϊόντα της Samsung!