Η Eset Hellas ανταμείβει τους εταιρικούς πελάτες, προσφέροντας 1 επιπλέον χρόνο προστασίας για κάθε αγορά Endpoint Antivirus ή Endpoint Security.


2013-June-Offer_plus1Year_900-500Μία νέα προσφορά, ειδικά για τις επιχειρήσεις που αναζητούν λύσεις προκειμένου να διατηρήσουν τα συστήματά τους ασφαλή από ιντερνετικές απειλές, malware, phishing, ιούς, spam και κάθε είδους απειλή, ανακοίνωσε η ESET Hellas: η εταιρία προσφέρει ένα χρόνο επιπλέον προστασίας για κάθε νέα αγορά των κορυφαίων επαγγελματικών λύσεων ESET Endpoint Antivirus ή ESET Endpoint Security. Η προσφορά ισχύει για νέες άδειες με ισχύ 2 ετών και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου 2013.


Το ESET Endpoint Antivirus προσφέρει προστασία από ιούς και spyware για εταιρίες κάθε μεγέθους, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες και λειτουργίες. Με τη βοήθεια σάρωσης βασισμένη στο cloud, αποτελεί μία λύση που προστατεύει τα εταιρικά δίκτυα με δοκιμασμένο Antivirus, antispyware και δυνατότητα εξελιγμένου ελέγχου συσκευών. Παράλληλα, ελαχιστοποιεί τις καθυστερήσεις και έρχεται με μια μεγάλη γκάμα επιλογών παραμετροποίησης, ενώ στα πλεονεκτήματα προστίθεται η απομακρυσμένη διαχείριση, καθώς και η παρακολούθηση της κατάστασης της ασφάλειας με αναφορές και ειδοποιήσεις, διατηρώντας την ταχύτητα, τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του δικτύου.


Το ESET Endpoint Security αποτελεί μία επαγγελματική λύση για ολοκληρωμένη προστασία πολλαπλών επιπέδων. Προσφέρει εκτενή προστασία των τερματικών της εταιρείας, η οποία συνδυάζει δοκιμασμένη τεχνολογία antivirus και antispyware με ενσωματωμένο firewall, έλεγχο web και εξελιγμένο εργαλείο απομακρυσμένης διαχείρισης, για επίβλεψη της ασφάλειας σε ολόκληρο το δίκτυο από ένα μοναδικό σημείο. Παράλληλα είναι εφικτή η παρακολούθηση του επιπέδου της ασφάλειας από την κεντρική κονσόλα διαχείρισης αλλά και η εξαγωγή στατιστικών δεδομένων.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.eset.com/gr/business/.