Το νέο Honor 2, το οικονομικότερο 4πύρηνο Smartphone στην ελληνική αγορά, διατίθεται κατά αποκλειστικότητα από τα καταστήματα Wind και Public/Multirama.


Huawei Honor 2_front«Το Huawei Honor 2 προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κορυφαίου Smartphone σε εξαιρετική τιμή, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν, και να γνωρίσουν την εμπειρία χρήσης, ενός κινητού που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας» δήλωσε ο κ. Jeffrey Zhang Rui, Terminals Director της Huawei Ελλάδας τονίζοντας παράλληλα ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε το Huawei Honor 2 στην Ελλάδα, και ειδικότερα στο δίκτυο καταστημάτων της WIND, εμπλουτίζοντας έτσι το portfolio των smartphones της Huawei στην Ελλάδα».


«Το εξαιρετικών επιδόσεων Huawei Honor 2 συμπληρώνει ιδανικά τη γκάμα αποκλειστικών Smartphone που προσφέρει η WIND στους πελάτες της. Διαθέτει μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με αξεπέραστη τιμή στην κατηγορία του, ταιριάζοντας απόλυτα με τη στρατηγική «Smartphone & Mobile Internet Για Όλους» της WIND. Προσφέρουμε στους συνδρομητές μας την καλύτερη επιλογή ανά κατηγορία Smartphone αλλά και οικονομικά προγράμματα που καθιστούν τη χρήση του Mobile Internet προσιτή σε όλους τους χρήστες ανάλογα με τις ανάγκες τους», ανέφερε Νίκος Μαλλιάκας, Mobile Data & Content Senior Member of Staff της WIND Ελλάς.


Το νέο Huawei Honor 2 ξεχωρίζει ως το πιο οικονομικό τετραπύρηνο Android Smartphone της αγοράς, αφού διατίθεται στη μοναδική τιμή των 299€ ή ακόμα πιο οικονομικά στα νέα συμβόλαια WIND to all αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND και Public/Multirama. Στα πλεονεκτήματα του ακόμη συγκαταλέγονται η οθόνη 4.5 ιντσών HD τεχνολογίας LCD IPS, η μνήμη RAM 1GB και η κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα καταγραφής Full HD βίντεο 1080p, αλλά και η κορυφαία διάρκεια μπαταρίας 2.150mAh με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας.


Mobile Internet για όλους από τη WIND
Αυξάνεται συνεχώς η πρόσβαση στο Internet με τη χρήση των κινητών συσκευών στην Ελλάδα1 καθώς το 40,9% όσων χρησιμοποίησαν το διαδίκτυο το Α΄ τρίμηνο του 2012, συνδέθηκαν εκτός της κατοικίας και του χώρου εργασίας τους, με τη χρήση φορητού υπολογιστή (laptop, notebook, netbook ή tablet), κινητού τηλεφώνου (smartphone), ή άλλης φορητής συσκευής (PDA, MP3 player, ebook reader, φορητή κονσόλα παιχνιδιών, κ.ά.), παρουσιάζοντας αύξηση 54,9%, σε σχέση με το Α’ τρίμηνο του 2011.


Η WIND αξιοποιεί την κυρίαρχη αυτή τάση δημιουργώντας τις απαραίτητες τεχνολογικές υποδομές και σχεδιάζοντας προϊόντα που καθιστούν τη χρήση του Mobile Internet προσιτή σε κάθε καταναλωτή. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα προγράμματα συμβολαίου WIND to all με την μεγαλύτερη στην αγορά ενσωματωμένη στο πάγιο χρήση Internet έως 3GB, για απελευθέρωση της χρήσης Mobile Internet και επιλογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη.


Οι συνεχιζόμενες επενδύσεις της WIND για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό με την εμπορική πολιτική της εταιρείας, έχουν ως αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση της χρήσης δεδομένων από τους συνδρομητές της: τον Απρίλιο του 2013 η μέση χρήση υπηρεσιών Mobile Internet ανά πελάτη με Smartphone αυξήθηκε κατά 2,6 φορές σε σχέση με τον Απρίλιο του 2012, φτάνοντας τα 260 ΜΒ.


Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά HUAWEI Honor 2
– Επεξεργαστής 4πύρηνος επεξεργαστής 1,4GHz
– Λειτουργικό Android 4.0 ICS
– Δίκτυο HDSPA 21Mbps
– Συνδεσιμότητα Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 3.0, DLNA
– Οθόνη IPS LCD 4,5″ υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας
– Κάμερα 8MP με Full HD Recording
– Μπαταρία 2.150mAh με τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας
– Μνήμη 1GB RAM/8Gb Internal Memory + MicroSD slot