Η Vianex επέλεξε τo Office 365, την ολοκληρωμένη υπηρεσία cloud της Microsoft, για να προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνίας στους εκτός εταιρείας συνεργάτες της.


office-365H ανάγκη βελτίωσης της επικοινωνίας της εταιρίας με τους 350 πωλητές της που εργάζονται εκτός των γραφείων της, προκειμένου να έχουν ανά πάσα στιγμή και από παντού πρόσβαση στα εταιρικά αρχεία για άμεση λήψη πληροφοριών αναφορικά με τα φαρμακευτικά προϊόντα, αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία επέκτασης της επιχειρηματικής δράσης της εταιρίας. Επιπλέον βασικά κριτήρια για την επιλογή λύσης ήταν η επεκτασιμότητα, καθώς και το χαμηλό κόστος.


Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η Vianex επέλεξε τη λύση Exchange Online του Office 365 της Microsoft, προκειμένου να εξασφαλίσει μιας υψηλής ποιότητας και ασφάλειας υπηρεσία επικοινωνίας για όλους τους πωλητές, οι οποίοι πλέον έχουν πρόσβαση στα αρχεία της εταιρίας, ενώ μπορούν να αποστείλουν και να λάβουν email, να μοιραστούν ημερολόγια και επαφές με τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρίας, εύκολα και μέσω του κινητού τους.


Η επιλογή της συγκεκριμένης λύσης έχει αποφέρει σημαντικά οφέλη στη λειτουργία της εταιρίας, η οποία αποφεύγοντας υψηλές επενδύσεις και υψηλά λειτουργικά κόστη, εξασφάλισε υψηλότερη παραγωγικότητα για τους πωλητές της, οι οποίοι μπορούν άμεσα να παρέχουν τη σωστή πληροφόρηση, αλλά και να ολοκληρώνουν τις συναλλαγές τους με τους πελάτες τους, οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Όλες αυτές οι δυνατότητες προσφέρονται με την εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας που εγγυώνται οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Microsoft.


Η Vianex έχει επίσης προχωρήσει σε εγκατάσταση του Microsoft SharePoint server και του Microsoft SQL server προκειμένου να ενισχύσει διάφορες εσωτερικές της λειτουργίες.


Την υλοποίηση της λύσης πραγματοποίησε ένας από τους Gold Certified Partners της Microsoft.