Η iSquare ανακοινώνει ότι το δίκτυο των πρωτοποριακών καταστημάτων των Apple Premium Reseller, αποκλειστικά με προϊόντα Apple, αναπτύσσεται συνεχώς.


ISQUAREΤο έβδομο κατάστημα Apple Premium Reseller άνοιξε χτες Πέμπτη 23 Μαΐου ο συνεργάτης της iSquare, Golden-i, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, Τσιμισκή 43. Το νέο κατάστημα του Golden-i στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες του το απόγευμα με ένα μεγάλο πάρτι εγκαινίων, όπου δώρα και εκπλήξεις περίμεναν τους παρευρισκομένους.


Με κυρίαρχο στόχο να φέρει πιο κοντά τους Έλληνες καταναλωτές στη φιλοσοφία και τον μαγικό κόσμο της Apple, η iSquare πρωτοπορεί, δημιουργώντας και προσφέροντας στην αγορά ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών Apple. Το δίκτυο των συνεργατών των Apple Premium Resellers αριθμεί πλέον 7 καταστήματα και αποτελεί ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων που συνεχώς αναπτύσσεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, για να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να έχει τον ειδικό της Apple κοντά του.


Οι Apple Premium Reseller ζουν και αναπνέουν Apple. Στα καταστήματά τους, ο κάθε επισκέπτης θα βρει σε ζωντανή επίδειξη όλη την γκάμα των υπολογιστών Mac, των πρωτοποριακών iPhone, iPod και iPad καθώς και μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ και μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες για τους νέους αλλά και τους πιο έμπειρους χρήστες. Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα δίπλα στον κάθε πελάτη για να δώσει τις απαραίτητες συμβουλές και να τον βοηθήσει να βρει το κατάλληλο μοντέλο iPhone, iPod, iPad ή υπολογιστή Mac που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες. Επιπρόσθετα, τα καταστήματα των Apple Premium Reseller παρέχουν σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, ιδανικές λύσεις για την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και λύσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.