Η Sony Computer Entertainment ανακοινώνει ότι το επερχόμενο The Last of Us, αποκλειστικά για το PlayStation 3, θα διατεθεί με ελληνικούς υπότιτλους.


the_last_of_us_video_game-wideΤο The Last of Us θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου με ελληνικούς υπότιτλους, προκειμένου οι gamers στη χώρα μας να απολαύσουν στο έπακρο τον πολυαναμενόμενο τίτλο.


Η πρόγευση εν όψει του λανσαρίσματος έρχεται με ένα εντυπωσιακό, κινηματογραφικών προδιαγραφών trailer, επίσης με ελληνικούς υπότιτλους, που μπορείτε να δείτε εδώ:



Παράλληλα το επίσημο site του The Last of Us είναι πλήρως εξελληνισμένο, ολοκληρώνοντας την εμπειρία και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την ενημέρωση και την επικοινωνία της εγχώριας gaming κοινότητας. Επισκεφθείτε το στο http://thelastofus.eu.playstation.com/el_GR


Το The Last of Us έχει ήδη αποσπάσει μια σειρά βραβείων, ως ένας από τους πλέον αναμενόμενους τίτλους, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ανυπομονησία κοινού και κριτικών, μέχρι το επίσημο λανσάρισμά του στις 14 Ιουνίου 2013. Άλλωστε, η Naughty Dog, υπεύθυνη για την ανάπτυξη της σειράς Uncharted στο PS3, αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα του τίτλου! Επιπλέον, εκτός των απλών εκδόσεων, θα διατεθούν στις ελληνική αγορά και δύο συλλεκτικές εκδόσεις (Joel Edition και Ellie Edition), λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των οποίων μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του παιχνιδιού!