Η Profile συμμετέχει ως «partner» στη 15η ημερίδα τραπεζικών λύσεων στην Ελβετία με την ονομασία “JSB”, στις 30 Μαΐου 2013, στη Γενεύη.


profile logo 2012Η εν λόγω ημερίδα συγκεντρώνει την ελίτ της τοπικής αλλά και γενικότερα της ευρωπαϊκής τραπεζικής κοινότητας καθώς και των εταιρειών πληροφορικής.


Στο πλαίσιο της τρίτης κατά σειρά συμμετοχής της, η PROFILE θα πραγματοποιήσει δια-δραστική παρουσίαση με θέμα “Software flexibility as a key factor to successfully address the Swiss Private Wealth Management challenges”, στις 12 το μεσημέρι στο foyer I. Οι επαγγελματίες του χώρου, θα ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τα οφέλη από την εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής που είναι ευέλικτες και προσαρμόσιμες στις σύγχρονες απαιτήσεις. Επιπλέον, η εταιρεία στο περίπτερό της αρ. 4, θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τις τεχνολογικές καινοτομίες της επενδυτικής πλατφόρμας συστημάτων IMSplus και της τραπεζικής πλατφόρμας FMS.next.


Οι πλατφόρμες IMSplus και FMS.next προσφέρουν ευέλικτη και αξιόπιστη λύση στις απαιτήσεις κάθε σύγχρονου οργανισμού διαχείρισης επενδύσεων και τραπεζικών εργασιών μειώνοντας το κόστος και τον κίνδυνο λειτουργίας, ενώ καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κανονιστικής συμμόρφωσης.


Οι πλατφόρμες IMSplus και FMS.next παρέχουν πλήρη κάλυψη των αναγκών του Private Banking και Wealth Management, όπως αυτό λειτουργεί στην Ελβετική αγορά, με καινοτόμες λειτουργικές και τεχνολογικές προδιαγραφές, που θέτουν στο επίκεντρο την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστική εξυπηρέτηση των πελατών.