Ύστερα από αίτημα πολλών ενδιαφερόμενων, η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στα AppWARDS 2013 παρατείνεται ως και τις 21 Ιουνίου.


appawards logoΓια να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε το site www.appwards.gr. Για την καλύτερη προετοιμασία της συμμετοχής σας, υπενθυμίζεται ότι οι εφαρμογές θα αξιολογηθούν με βάση τα κάτωθι κριτήρια:
– Λειτουργικότητα εφαρμογής
– Τεχνική αρτιότητα (αρχιτεκτονική, υποστηριζόμενες συσκευές, τεχνολογία υλοποίησης)
– Καινοτομία / Πρωτοτυπία / Διαφοροποίηση εφαρμογής
– Επιχειρηματικό μοντέλο και βιωσιμότητα
– Αποδοχή εφαρμογής (μέσω αξιολόγησης user reviews εφόσον υπάρχουν ή ποσοτικών στοιχείων πωλήσεων)


Στις 9 Ιουλίου η τελετή απονομής των AppWARDS 2013
Οι νικητές των βραβείων θα ανακοινωθούν στις 9 Ιουλίου. Στο πλαίσιο της τελετής απονομής θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των 10 καλύτερων εφαρμογών της κατηγορίας App&Comers, με βάση το shortlist που θα προκύψει από την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής στην εν λόγω κατηγορία. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με το “νέο αίμα” της αγοράς και να δει πρωτότυπες ιδέες που θα δημιουργήσουν νέες τάσεις στην αγορά. Στην κατηγορία App&Comers συμμετέχουν αποκλειστικά ανεξάρτητοι developers και μπορούν να καταθέσουν προτάσεις είτε για εμπορικά διαθέσιμες εφαρμογές, είτε για εφαρμογές σε στάδιο υλοποίησης, είτε την ιδέα της εφαρμογής- ανεξαρτήτως κατηγορίας.


Νέα κατηγορία στα AppWARDS 2013
Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους συμμετέχοντες, δημιουργήθηκε η κατηγορία TV για εφαρμογές που αναδεικνύουν τις δυνατότητες των εφαρμογών σε smart TVs. Για να δείτε όλες τις κατηγορίες των βραβείων, επισκεφθείτε το site www.appwards.gr.