Όλοι οι κύκλοι και επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών Lost, Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, Cougar Town και άλλες νέες σειρές έρχονται στο hol video club.


hol video clubΜία ακόμα μεγάλη συνεργασία ξεκινάει για το hol video club με τη Walt Disney. Για πρώτη φορά διαθέσιμα on demand, όλα τα επεισόδια των μοναδικών τηλεοπτικών σειρών του ABC TV on Demand θα είναι διαθέσιμα άμεσα και δωρεάν στο hol video club. Κάθε νέα σειρά που θα προστίθεται στο hol video club θα περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ τους διαθέσιμους κύκλους επεισοδίων, συνθέτοντας έναν «ατελείωτο» κατάλογο περιεχομένου με περισσότερες από 1.000 ώρες τηλεοπτικής διασκέδασης συνολικά.


Οι συνδρομητές του hol video club θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα επεισόδια από τις σειρές Lost, Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, Private Practice, Cougar Town, Dirty Sexy Money, Ugly Betty, κα. Οι κορυφαίες σειρές του ABC που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό παγκοσμίως, όχι μόνο ενισχύουν το περιεχόμενο της υπηρεσίας hol video club, αλλά και προσφέρουν το πολυπόθητο ζητούμενο να δει κάποιος ολοκληρωμένη μια τηλεοπτική σειρά όποτε θέλει.


Το hol video club διαθέτει πλέον περισσότερες από 3.000 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων οι περισσότερες διατίθενται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 3 μήνες δώρο.


Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.