Η LG Electronics παρουσιάζει το νέο Outdoor Monitor 72”, το οποίο αποτελεί κορυφαία πρόταση στην ψηφιακή σήμανση (digital signage).


Outdoor_Bus stopΗ εξαιρετική ποιότητα και τα μοναδικά, κορυφαία χαρακτηριστικά που ενσωματώνει αποτελούν την ιδανική πρόταση για κάθε τύπο επιχείρησης και ειδικότερα για εγκαταστάσεις σε εξωτερικούς χώρους.


Η οθόνη τεχνολογίας IPS του νέου Monitor διαθέτει μια πλειάδα καινοτόμων χαρακτηριστικών τα οποία καθιστούν την εμπειρία θέασης μια ιδανική και ολοκληρωμένη εμπειρία, διασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος. Η ευκρίνεια της οθόνης παραμένει το ίδιο υψηλή και για τους εξωτερικούς χώρους με έντονη ηλιοφάνεια, χωρίς να μαυρίζει ή να παρουσιάζει οποιαδήποτε αλλοίωση, ενώ η εξαιρετικά υψηλή της φωτεινότητα (2000 nits) καθιστά το προβαλλόμενο υλικό απολύτως ορατό ανά πάσα στιγμή.


Ταυτόχρονα, το νέο Monitor 72 ιντσών της σειράς WX είναι σχεδιασμένο αφενός να απορροφά, αφετέρου να εκμεταλλεύεται με ιδανικό τρόπο την ηλιακή ακτινοβολία, έτσι ώστε να προσφέρει αψεγάδιαστη εικόνα με ολοζώντανα χρώματα. Στην αδιάκοπη λειτουργία του Monitor συντελεί και το ενσωματωμένο σύστημα ψύξης, έτσι ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.


Με το WX Outdoor Monitor 72 ιντσών, η LG ανεβάζει τον πήχη στις προτάσεις ψηφιακής σήμανσης (digital signage) και αναβαθμίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων.