Επιτυχημένη η ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος της Info Quest Technologies «Συναρμολογώντας τον υπολογιστή Quest».


INFO_QUEST_TECHNOLOGIESΜε περισσότερους από 300 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διακίνησης του κορυφαίου ελληνικής κατασκευής υπολογιστή, ολοκληρώθηκε για τη σχολική χρονιά 2012-2013 το πρόγραμμα εκπαιδευτικών επισκέψεων «Συναρμολογώντας τον υπολογιστή Quest».


Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα της Info Quest Technologies, το οποίο εξελίχθηκε μέσα από την εμπειρία φιλοξενίας πολλών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, παρουσιάζοντάς τους στην πράξη, τη σταδιακή συναρμολόγηση του επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή Quest. Η παρουσίαση πλαισιώνεται από την επίσκεψη στο τμήμα επισκευών της Info Quest Technologies και σύντομη ξενάγηση στο κέντρο διανομής, έτσι ώστε οι μαθητές να σχηματίσουν μια πλήρη εικόνα για όλο τον κύκλο ζωής του προϊόντος. Επιπλέον, μέσα από την εκπαιδευτική επίσκεψη, προσφέρονται στους μαθητές ερεθίσματα, για να αγαπήσουν την τεχνολογία, να γνωρίσουν μερικές πτυχές του επαγγέλματος του ειδικού της πληροφορικής, αλλά και να κατανοήσουν πώς η οργάνωση, η ομαδική δουλειά και η προστιθέμενη αξία, είναι στοιχεία απαραίτητα, προκειμένου ένα προϊόν να είναι πραγματικά επιτυχημένο και ξεχωριστό.


Για περισσότερα από 20 χρόνια, οι υπολογιστές Quest ενσωματώνουν ποιοτικά υποσυστήματα τελευταίας τεχνολογίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και ποιότητα σε τιμές προσιτές για τον Έλληνα καταναλωτή. Η σειρά υπολογιστών Quest, με μοντέλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς και για gaming, είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εταιρικών Υποθέσεων του Ομίλου Quest στη διεύθυνση pr@quest.gr.