Το TopNote, ένα laptop «τσέπης» με οθόνη 10 ιντσών, αποτελεί την πρόταση των καταστημάτων «Πλαίσιο» στην κατηγορία των netbooks.

Turbo-X TopNote

Turbo-X TopNote

Το «Πλαίσιο» παρουσιάζει το Turbo-X TopNote, τη νέα πρόταση στην κατηγορία των netbooks, με μοναδικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικές δυνατότητες. Σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, το νέο εντυπωσιακό netbook ήρθε για να καλύψει τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού χρήστη, που αναζητά το μικρό βάρος, την άνεση στην μετακίνηση και την απόλυτη ευελιξία και συνδεσιμότητα.

Το Turbo-X TopNote έρχεται εξοπλισμένο με wide οθόνη 10″ που σας παρέχει την απαραίτητη υψηλή φωτεινότητα για να εργάζεστε εκτός σπιτιού, αλλά και ένα άνετο περιβάλλον εργασίας για εύκολη επεξεργασία, ανάγνωση και εκτύπωση εγγράφων. Δείτε video και φωτογραφίες με ανάλυση 1024×600, κάντε internet browsing, στείλτε e-mail, και αμέτρητες άλλες βασικές δραστηριότητες. Παράλληλα, το μέγεθος των 10 ιντσών της οθόνης, διατηρεί το συνολικό βάρος σε χαμηλά επίπεδα (μόλις ξεπερνά το ένα κιλό), ανάγοντάς το στην ιδανική φορητή συσκευή σας.
Παράλληλα, το νέο “μικρό” Turbo-X κρύβει στο εσωτερικό του την προηγμένη γενιά φορητών επεξεργαστών Intel Atom στα 45nm, η οποία προσφέρει ισχυρή απόδοση με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, για μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας. Ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με την μνήμη 1GB μπορείτε να τρέξετε απροβλημάτιστα βασικές εφαρμογές γραφείου και να πλοηγηθείτε στο internet.

Ο σκληρός δίσκος χωρητικότητας 160GB αποδεικνύεται ικανοποιητικός για να μεταφέρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα για την εργασία σας προγράμματα και ψηφιακά αρχεία, ενώ το ενσωματωμένο 4-σε-1 card reader αναλαμβάνει να δεχτεί κάρτες μνήμης από πληθώρα συσκευών, όπως ψηφιακές κάμερες και κινητά.

Δικτυωθείτε γρήγορα και απλά μέσω της θύρας Ethernet ή συνδεθείτε ασύρματα με άλλες συσκευές μέσω της τεχνολογίας Bluetooth. Απολαύστε πολύωρη ασύρματη πλοήγηση στο Internet με το ενσωματωμένο wireless LAN, ενώ μία web κάμερα 1,3 Megapixels σας δίνει τη δυνατότητα για face-to-face επικοινωνία.


Χαρακτηριστικά


Επεξεργαστής
Intel Atom N270 1.60GHz

Μνήμη 1024MB DDR2

Σκληρός δίσκος 160GB SATA 5400 rpm

Οθόνη 10 ιντσών WSVGA, ανάλυσης 1024 x 600

Κάρτα γραφικών Intel 945 GSE

Δικτύωση Bluetooth Ethernet 10/100/1000 Wireless Lan (802.11a/b/g)

Θύρες Card Reader 4-in-1 Ethernet RJ-45 x 1 Headphone out x 1 Microphone in x 1 USB 2.0 x 3 VGA out x 1

Μπαταρία Li-ion 3 cell 2200mAh

Πρόσθετα WiFi /Bluetooth /Webcam 1.3 Megapixels

Βάρος 1,20 kg

Διαστάσεις 26,5 x 18,8 x 2,5 εκατ.

Λειτουργικό Windows XP Home GR

Εγγύηση Ένα έτος

Τιμή 399€