Την Αθήνα επισκέπτεται το IDC: Datacenter Transformation Roadshow 2013 την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, ώρα 9:30, στο κεντρικό ξενοδοχείο Electra Palace στην Αθήνα.


idcΗ αγορά των Datacenters διανύει μια περίοδο ανακατατάξεων και ανασχηματισμού. Ενώ αρχικά τα datacenters ήταν εγκαταστάσεις με σταθερές και τακτικές λειτουργικές ανάγκες, τώρα απαιτείται να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις για υπολογιστική δύναμη, χωρητικότητα και διαδικτύωση, καθώς και στον αντίκτυπο του virtualization και του cloud computing.


Στο Datacenter Transformation Roadshow 2013 της IDC θα παρουσιαστούν οι τάσεις της αγοράς στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, αλλά και οι νέες τεχνολογικές τάσεις στην εποχή του cloud computing και των big data. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:
– Βελτιστοποίηση του κόστους, ενσωμάτωση νέων ενεργειακά-αποδοτικών λύσεων και εκσυγχρονισμός
– Consolidate → virtualize → cloud: εξερευνώντας την πληθώρα τεχνολογιών για τη βελτιστοποίηση των datacenters
– Αντιμετώπιση του θέματος χωρητικότητας στα datacenters: εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων ή outsourcing;
– Αυτοματοποίηση των datacenters: επίτευξη υψηλότερων επιπέδων αποτελεσματικότητας και ευελιξίας


Το συνέδριο υποστηρίζει η APC by Schneider Electric, ως Silver Partner. Για συμμετοχή, η προεγγραφή είναι απαραίτητη. Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το σύνδεσμο http://idc-cema.com/virtualization13gr


Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους τελικούς χρήστες, αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή για τα στελέχη εταιρειών πληροφορικής είναι 200 ευρώ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε δίκτυο wi-fi.


Για άμεση πληροφόρηση και αναμετάδοση των σημαντικών στιγμών του συνεδρίου, μπορείτε να συνδεθείτε με τις επίσημες σελίδες της IDC για την Ελλάδα και την Κύπρο στα Social Media: Facebook.com/IDCGreeceCyprus/Twitter.com/IDCGreeceCyprus.