Η προσφορά για απεριόριστες κλήσεις και internet στα 24 Mbps μόνο με €19,90 το μήνα, συνεχίζεται έως και 31 Ιανουαρίου 2009.

tellas-new-logoΛόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού η Τellas παρατείνει έως και το τέλος του μήνα την πιο οικονομική double play προσφορά της αγοράς για απεριόριστες κλήσεις και απεριόριστη χρήση Internet μόνο με €19,90/μήνα. Η χρέωση ισχύει για 6 oλόκληρους μήνες από την ενεργοποίηση της σύνδεσης και για όλες τις νέες αιτήσεις Tellas Double Play Unlimited που θα πραγματοποιηθούν έως και 31 Ιανουαρίου 2009.

Υπενθυμίζεται ότι με το Tellas Double Play Unlimited οι συνδρομητές απολαμβάνουν :

• Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά σε Ελλάδα (αστικά και υπεραστικά)
• Απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε 38 χώρες.
• Δωρεάν 60 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα εθνικά κινητά, ανεξαρτήτως δικτύου
• Απεριόριστη χρήση ADSL Internet έως 24 Mbps

και όλα αυτά Χωρίς Πάγιο ΟΤΕ μόνο με €19,90 το μήνα.

Eπιπλέον, δε χρεώνεται τέλος ενεργοποίησης και παρέχεται δωρεάν και ο εξοπλισμός (USB & ETH) modem/router ή δυνατότητα απόκτησης WiFi ADSL router με ιδιαίτερα χαμηλή χρέωση.

Νέες συνδέσεις πραγματοποιούνται στα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα καθώς και τηλεφωνικά στο 13800 (αστική χρέωση). Για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Tellas Double Play Unlimited, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη νέα ιστοσελίδα της Tellas στο www.tellas.gr.