Δε σταματά να βρίσκεται κοντά στους πελάτες η Megasoft, που συνεχίζει να επενδύει στην επικοινωνία και στην εξωστρέφεια συμμετέχοντας στα σημαντικά γεγονότα.


Megasoft_LogoΈτσι, και φέτος, συμμετέχει στην επαγγελματική έκθεση School & Office που θα πραγματοποιηθεί 17-20 Μαΐου, για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, εισαγωγή και εμπορία Σχολικών Ειδών, Ειδών γραφής, Αξεσουάρ και Αναλωσίμων Γραφείου.


Στο περίπτερο Β25, στον εκθεσιακό χώρο MEC Παιανίας, οι νέοι επαγγελματίες του χώρου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με τις εξειδικευμένες εφαρμογές μηχανογράφησης για τα βιβλιοχαρτοπωλεία, αλλά και οι πελάτες της εταιρείας να ενημερωθούν για τις εξελίξεις των εφαρμογών τους και τις νέες δυνατότητες!


Η Megasoft, παρά το “ιδιαίτερο” γενικό κλίμα, συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία, εστιάζοντας πάντα στην αμεσότητα και στην επαφή με τους πελάτες της και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη τους συμμετέχοντας για 5η φορά φέτος σε κλαδικό θεσμό, ενώ μέχρι το τέλος του 2013 έχουν προγραμματιστεί ακόμα αρκετές συμμετοχές!