Η SAP Hellas σας προσκαλεί στο ΟΕΜ Partner Discovery Workshop: Grow your business by adopting new routes to market. Become an SAP OEM partner.


SAP_logo 2011Επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτης της SAP προκειμένου να παρέχετε στους πελάτες και τους συνεργάτες τους καινοτόμες λύσεις και να παραμείνετε ανταγωνιστικοί στην Ελληνική αγορά; Την Τρίτη 21 Μαΐου 2013, η SAP Hellas σας προσκαλεί στην παρουσίαση ΟΕΜ Partner Discovery Workshop, 15:00 – 18:00, στα γραφεία της SAP Hellas, Ελληνίδων 20, Παλαιό Φάληρο, με βασικό ομιλητή τον Diogo Baptista, SAP EMEA OEM Presales.


Ανεξάρτητα από το αν η εταιρία σας προσφέρει υπηρεσίες, applications, τεχνολογία on premise ή στο cloud, η συνεργασία με την SAP χαράζει τη στρατηγική σας με λιγότερο ρίσκο και σύμφωνα με τις σύγχρονες επιταγές της αγοράς. Επωφεληθείτε από προϊόντα SAP που μπορούν εύκολα να ενοποιηθούν στη δική σας πλατφόρμα, έχουν προβλέψιμο κύκλο νέων εκδόσεων και δυνατότητα υποστήριξης. Το χαρτοφυλάκιο του SAP OEM περιλαμβάνει τις καλύτερες λύσεις που έχουν εφαρμογή σε ετερογενή περιβάλλοντα στις εξής περιοχές: business intelligence, high-value analytics, dashboards, data services, advanced billing solutions και mobility.


Ελάτε να μάθετε για αυτό το μακρόπνοο πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 850 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο και δημιουργήστε εσείς τις λύσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην αγορά.
– Οφέλη Συνεργασίας
– Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό
– Αύξηση ευκαιριών και εσόδων
– Μείωση κόστους και χρόνου ανάπτυξης και γρήγορο time to market
– Μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών
– Ανάπτυξη και παράδοση νέων λύσεων


Για να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε με την Ελπίδα Κατσαμπέκη, elpida.katsabeki@sap.com ή στο τηλέφωνο 210 9473877.