Η Intersys παρουσίασε τις νέες εκδόσεις του δημοφιλούς και πολυτάλαντου deck CDJ-850 και του μίκτη DJM-850, σε περλέ λευκό χρώμα με στιλπνό φινίρισμα.


CDJ-850_DJM-700-S_3SET_angle_highΚάτω από την μοντέρνα εξωτερική τους εμφάνιση, τα μοντέλα CDJ-850-W και DJM-850-W κρύβουν τα ίδια χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας των αρχικών CDJ-850 και DJM-850 και προσφέρουν στους DJ τον ίδιο φιλικό και εύχρηστο χειρισμό. Το εκλεπτυσμένο deck CDJ-850-W υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων και συνοδεύεται από το λογισμικό DJ rekordbox™, το οποίο διευκολύνει την προετοιμασία των dj sets σε απίστευτο βαθμό. Ο μοντέρνος μίκτης DJM-850-W ενσωματώνει κάρτα ήχου υψηλής απόδοσης και προσφέρει εφέ “χρωματισμού” του ήχου βάσει του beat (Beat Colour Effect) για πραγματικά εμπνευσμένες αποδόσεις.


Βασικά χαρακτηριστικά του CDJ-850-W
– Υποστήριξη πολλαπλών μορφών αρχείων (Από CD, CDR/RW, USB)
– Παρέχεται με το λογισμικό διαχείρισης μουσικής rekordbox το οποίο αναλύει την τιμή BPM και τις θέσεις των beat των κομματιών, επιτρέποντας την άμεση φόρτωση των κυματομορφών τους και προσφέροντας απόλυτο έλεγχο κατά την προετοιμασία των dj sets.
– Λειτουργία Auto Beat Loop για αυτόματη δημιουργία τέλεια συγχρονισμένων loop βάσει του beat.


Βασικά χαρακτηριστικά του DJM-850-W
– Ενσωματωμένη κάρτα ήχου υψηλής απόδοσης τεσσάρων στερεοφωνικών καναλιών, που επιτρέπει ταυτόχρονη είσοδο και έξοδο με επεξεργασία 24-bit/96 kHz, διασφαλίζοντας κορυφαία ηχητική ποιότητα.
– Εφέ «χρωματισμού» ήχου βάσει beat (Beat Colour Effect)
– 13 Βελτιωμένα Εφέ Beat και λειτουργία FX Boost
– Ισοσταθμιστής / απομονωτής τριών ζωνών σε κάθε κανάλι
– Κάθε κανάλι διαθέτει έναν ισοσταθμιστή τριών ζωνών (+6 dB έως -26 dB) ή απομονωτή τριών ζωνών (+6 dB έως -∞ dB).


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr ή επικοινωνήστε με την Intersys στο τηλέφωνο 210 95.54.000.