Η εμπειρία Apple ξεκινάει στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία, Τσιμισκή 43, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 στις 7:00 το απόγευμα σε ένα πάρτυ εγκαινίων με πολλές εκπλήξεις και δώρα.


Golden-i-logoΣτις 23 Μαΐου 2013, η ACE-Hellas ανοίγει το τρίτο κατάστημα Golden-i, δημιουργώντας έτσι τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Ελλάδα. Το νέο κατάστημα Golden-i ανοίγει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή 43. Εκεί οι λάτρεις της τεχνολογίας θα μπορούν να βρουν όλα τα καινοτόμα προϊόντα Apple που άλλαξαν τον κόσμο, τα αξεσουάρ τους καθώς και το μοναδικό εξουσιοδοτημένο service στη Βόρεια Ελλάδα.


Έτσι τα καταστήματα Golden-i βρίσκονται πλέον σε τρία σημεία στην Ελλάδα: στην Αθήνα στο Golden Hall (Μαρούσι) και στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στο εμπορικό κέντρο Πλατεία. Τα δύο καταστήματα της Θεσσαλονίκης είναι επίσης πιστοποιημένα σημεία παροχής κάθε είδους τεχνικής υποστήριξης (service) σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα ως Apple Authorized Service Provider για τα προϊόντα της Apple (εκτός iPhone).


Στα καταστήματα Golden-i, βρίσκει κανείς όλη τη σειρά των υπολογιστών Mac, το μοναδικό iPhone, τα πρωτοποριακά iPad καθώς και τα αξεπέραστα iPod. Μια πληθώρα από αξεσουάρ Apple καθώς και τρίτων κατασκευαστών είναι ακόμα διαθέσιμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί κανείς να δει ζωντανά και να περιεργαστεί όλα τα προϊόντα Apple αλλά και τα αξεσουάρ. Επίσης, μπορεί να παρακολουθήσει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια χρήσης των συσκευών και των εφαρμογών, καθώς και να λάβει τεχνικές συμβουλές, τόσο για τις συσκευές όσο και για το λογισμικό τους, από το άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό του.


Οι παροχές των Golden-i όμως έχουν και συνέχεια. Οι επισκέπτες των καταστημάτων Golden-i, επωφελούνται από τις μεγάλες προσφορές και τις ευκολίες πληρωμής, ενώ έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη του Gold Club, ώστε να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια καθώς και έκπτωση 5% για όλες τις αγορές σε όλα τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών και να βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα όσον αφορά στην αγορά των νέων προϊόντων που είναι σε αναμονή. Εκπτώσεις όμως γίνονται και για τους φοιτητές και σπουδαστές που θα επισκεφθούν τα Golden-i για τις αγορές τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.


Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα Golden-i και το θαυμαστό κόσμο των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, είναι διαθέσιμες ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.golden-i.gr