Ο τρελός κόσμος του Game & Wario για το Wii U εξαπολύεται στο σπίτι σας στις 28 Ιουνίου, με μια ποικιλία από GamePad games για όλη την οικογένεια.


G&WΟ Wario και οι αστείοι φίλοι του επιστρέφουν στο Game & Wario, μια ολοκαίνουρια πολύχρωμη συλλογή τρελών παιχνιδιών αποκλειστικά για το Wii U! Με την κυκλοφορία του στις 28 Ιουνίου, το παιχνίδι αξιοποιεί τον μοναδικό συνδυασμό του Wii U GamePad και της τηλεόρασης με ένα καινοτόμο και συναρπαστικό τρόπο, για να ζήσετε την νέα εμπειρία Wario όπως καμία άλλη, που θα σας κάνει να παίζετε ξανά και ξανά!


O Wario πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά WarioWare και απολαμβάνει να βρίσκει νέους τρόπους να παίζετε παιχνίδια με τις πιο πρόσφατες κονσόλες. Στο Game & Wario, δοκιμάζει ένα συγκεκριμένο νέο σύστημα οικιακής κονσόλας με οθόνη αφής στο κέντρο του χειριστηρίου… Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα σύνολο αστείων παιχνιδιών που μπορούν όλα να παιχτούν χρησιμοποιώντας μόνο ένα Wii U GamePad και την οθόνη της τηλεόρασης, είτε παίζετε μόνος ή με τους φίλους και την οικογένεια.


Στο Single Player, υπάρχουν δώδεκα διαφορετικά παιχνίδια για να διασκεδάσετε που μετατρέπουν το GamePad σε μια ποικιλία διαφορετικών αντικειμένων για διαφορετικές προκλήσεις gameplay: χρησιμοποιήστε το ως κάμερα, ένα τόξο που ρίχνει βέλη προς την οθόνη της τηλεόρασης ή ως μια μέθοδο να κατευθύνετε ένα skier στο disco mode, μεταξύ άλλων!


Στην CAMERA, σας ζητείται να φωτογραφήσετε εγκληματίες που δραπέτευσαν με τη βοήθεια του GamePad! Στην τηλεόραση εμφανίζεται ένας πολυσύχναστος δρόμος στην Diamond City και κρατώντας ψηλά το GamePad σας επιτρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην σκηνή. Πλαισιώστε αυτούς τους απατεώνες τέλεια στις φωτογραφίες σας για να τους πιάσετε, και να κερδίσετε μια υψηλή βαθμολογία!


Στο GAMER, αναλάβετε τον ρόλο του 9-Volt, ενός παιδιού που το έστειλαν στο κρεβάτι του με το αγαπημένο του φορητό σύστημα gaming, αλλά είναι απελπισμένο να λάβει μια υψηλή βαθμολογία… Ωστόσο, η μαμά του περιφέρεται προσπαθώντας να τον πιάσει επ’ αυτοφώρω να ξαγρυπνά! Ενώ παίζετε microgames στο GamePad, θα πρέπει να ρίχνετε και ματιές στην οθόνη της τηλεόρασης, η οποία δείχνει το υπνοδωμάτιο του 9-Volt, γιατί θα πρέπει να προσποιείται ότι κοιμάται όποτε εμφανίζεται η μαμά του! Προσπαθήστε να κρύβεστε για να παίξετε για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για μια υψηλή βαθμολογία – απλώς προσέξτε να μην σας πιάσουν, αλλιώς το παιχνίδι τελειώνει!


Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την τύχη σας με τον Chick-N-Win, το εργαλείο με σχήμα κοτόπουλου που γεννά κάψουλες-έκπληξη, και έτσι θα πάρετε ένα από τα 200 παράξενα και θαυμάσια παιχνίδια για να παίξετε. Το καθένα προβάλλει κάτι διασκεδαστικό ή εκκεντρικό που μπορείτε να κάνετε με το GamePad.


Το Game & Wario επίσης αποκαλύπτει ένα καινούριο τρόπο παιχνιδιού με άλλους στο Wii U: χρησιμοποιώντας μόνο το Gamepad μπορείτε να μοιραστείτε τη διασκέδαση με τους φίλους ή την οικογένεια σε τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια στο multiplayer mode!


Στο DISCO, μάχεστε ενάντια σε έναν φίλο σε ένα dance-off, όπου οι παίκτες καθορίζουν το ρυθμό και τις κινήσεις στο GamePad για να κερδίσουν πόντους. Κάθε παίκτης έχει το ένα του χέρι στο GamePad και προσπαθεί να ξεγελάσει τον αντίπαλό του με φανταχτερό παίξιμο με τα δάχτυλα, αγγίζοντας ρυθμικά την οθόνης αφής σε τρία σημεία για να δημιουργήσει κινήσεις που πρέπει να αντιγράψει ο αντίπαλος του … Σε κάθε παραπάτημα κερδίζει τους πόντους του αντιπάλου παίκτη – θα χρειαστείτε την υψηλότερη βαθμολογία για να κερδίσετε – οπότε βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κρατήσετε το ρυθμό!


Στο FRUIT, μέχρι πέντε παίκτες παίζουν μαζί σε διαφορετικούς ρόλους: ένας παίκτης γίνεται ο ποταπός κλέφτης φρούτων, χρησιμοποιώντας το GamePad για να εργάζεται με μυστικότητα ενώ οι άλλοι παίκτες παίζουν ως πράκτορες και παρακολουθούν την οθόνη της τηλεόρασης, χρησιμοποιώντας την παρατηρητικότητά τους για να εντοπίσουν τον κλέφτη μέσα στο πλήθος και να το σημειώσουν όταν τα φρούτα εξαφανίζονται. Η εργασία των πρακτόρων κόβεται από τους πολυσύχναστους δρόμους, την διερχόμενη κυκλοφορία και καμινάδες που βγάζουν καπνούς και επισκιάζουν τη θέα. Στο τέλος του παιχνιδιού, κάθε ένας από τους πράκτορες δίνει το Gamepad στον άλλο για να επισημάνουν ποιος νομίζουν ότι είναι ο κλέφτης. Αλλά μόνο αυτός που έχει την πιο πανοραμική άποψη μπορεί να κερδίσει καθώς το line-up των επίδοξων κλεφτών φρούτων μοιάζει μάλλον παρόμοιο!


Στο ARTWORK, έως και πέντε παίκτες ανταγωνίζονται σε μια αναμέτρηση σχεδίων για να δουν ποιος μπορεί να σχεδιάσει και να μαντέψει τα σχέδια το γρηγορότερο για μια υψηλή βαθμολογία. Κάθε παίκτης παίρνει τη σειρά του για να σχεδιάσει τις λέξεις που θα του ζητηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο GamePad, με τους άλλους παίκτες να μαντεύουν ποια θα μπορούσε να είναι η λέξη. Είναι μια ξέφρενη δοκιμασία επικοινωνίας με τους φίλους και την οικογένεια καθώς θα κερδίσετε πόντους για τις σωστές προβλέψεις και για την γρήγορη ζωγραφική, καθώς η υπογραφή ενός ανθρώπου είναι η λύση για κάποιον άλλο!


Αυτός ο τύπος παιχνιδιού είναι επίσης ενσωματωμένος στο Miiverse ως Miiverse ARTWORK, όπου μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τέσσερις λέξεις για να ζωγραφίσετε σε 60 δευτερόλεπτα, και έπειτα το μικρό σας αριστούργημα ή η αστεία αφηρημένη ζωγραφιά θα δημοσιευτεί στο Miiverse και θα αξιολογηθεί από όλους! Μπορείτε να υποβάλετε ακόμη και τις δικές σας λέξεις και να ζητήσετε από τους άλλους να τις ζωγραφίσουν, οι οποίες μπορεί ακόμη και να έχουν ανοδική τάση στην ενότητα Gallery του Miiverse Artwork ως δημοφιλείς λέξεις από άλλους παίκτες που απολαμβάνουν να ζωγραφίζουν!


Το Game & Wario κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Wii U σε όλη την Ευρώπη στις 28 Ιουνίου, ένα διασκεδαστικό πακέτο από δεκαέξι games και εκατοντάδες toys όπου όλα προβάλλουν τις μυριάδες χρήσεις του Wii U GamePad. Απελευθερώστε τις μοναδικές ικανότητες του Wario στην οικογένεια και τους φίλους σας για ένα καλοκαίρι γεμάτο αταξίες!