Η Panda Security ανακοινώνει την Beta έκδοση του Panda Global Protection 2014 με Multi-Platform προστασία και διαγωνισμό για τους Beta Testers.


panda global protection 2014Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε την beta έκδοση του Panda Global Protection 2014. Πρόκειται για την πλέον ολοκληρωμένη λύση προστασίας για οικιακούς χρήστες, η οποία τώρα περιλαμβάνει multi-device/multi-platform υποστήριξη (Η/Υ, Macs, tablets και smartphones). Η beta έκδοση είναι άμεσα διαθέσιμη και μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν λήψη από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/. Σε συνδυασμό με τη νέα έκδοση ανακοινώθηκε και ένας διαγωνισμός για όλους τους beta testers. Έτσι όσοι δοκιμάσουν τη νέα λύση προστασίας της Panda Security θα λάβουν 50% έκπτωση στην αγορά του τελικού προϊόντος, μόλις αυτό κυκλοφορήσει, ενώ οι 10 beta testers που θα προτείνουν τις πιο χρήσιμες βελτιώσεις, θα λάβουν ο καθένας, δωροεπιταγές αξίας $200, τις οποίες θα μπορούν να εξαργυρώσουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon.com.


Ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια
Το Panda Global Protection 2014, είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση της νέας σειράς οικιακών προϊόντων της Panda Security, η οποία θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων μηνών. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει περαιτέρω βελτιώσεις, παρέχοντας ακόμα καλύτερη προστασία σε πραγματικό χρόνο, από όλα τα είδη απειλών. Το προϊόν αξιοποιεί τη μοναδική τεχνολογία Συλλογικής Νοημοσύνης (Collective Intelligence) της Panda Security, για την αυτοματοποιημένη συλλογή απειλών από εκατομμύρια χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, έτσι ώστε να μπορεί να παρέχει άμεση προστασία από το cloud ενάντια σε πάσης φύσεως γνωστά και άγνωστα malware. Με τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το κακόβουλο λογισμικό από την παγκόσμια κοινότητα, η Panda, βελτιώνει συνεχώς τα επίπεδα προστασίας και προσφέρει ταχύτερη και άμεση ανταπόκριση σε νέες επιθέσεις malware.


“Η νέα έκδοση του Panda Global Protection 2014 είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει μέγιστη προστασία σε χρήστες με απαιτητικές ανάγκες σε περιβάλλοντα multi-platform/multi-device. Η λύση διατηρεί την ασφάλεια του χρήστη και της ιδιωτικής του ζωής στο Διαδίκτυο και ειδικά σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες την κρυπτογράφηση των αρχείων και φακέλων τους με πολύτιμες πληροφορίες για την αποτροπή κλοπής των προσωπικών τους δεδομένων”, εξήγησε ο Herve Lambert, Retail Product Marketing Manager της Panda Security.


Το Panda Global Protection 2014 περιλαμβάνει ένα νέο εργαλείο καθαρισμού μολυσμένων υπολογιστών, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα ασφαλές σημείο εκκίνησης του υπολογιστή, ώστε να μπορούν να τον εκκινήσουν και να τον απολυμάνουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπου ο υπολογιστής δεν μπορεί να εκκινήσει λόγω της μόλυνσης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα bootable USB drive τον οποίο μπορούν να μοιραστούν για να εκκινήσουν και να απολυμάνουν οποιονδήποτε υπολογιστή, ακόμα και χωρίς εγκατεστημένο προϊόν της Panda Security.


Multi-Platform/Multi-Device Προστασία
Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της beta έκδοσης του Panda Global Protection 2014 είναι η νέα multi-platform/multi-device προστασία που προσφέρει ενοποιημένη ασφάλεια για Η/Υ, Mac, Android, smartphones και tablets.


Με λίγα λόγια, τα νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις της beta έκδοσης του Panda Global Protection 2014 περιλαμβάνουν:
• Multi-platform/multi-device προστασία.
• Νέο περιβάλλον εργασίας που καθιστά τη χρήση των εργαλείων που περιλαμβάνονται στο σειρά 2014 ευκολότερη από ποτέ.
• Βελτιωμένη μηχανή antivirus με τις καλύτερες δυνατότητες ανίχνευσης και απολύμανσης.
• Νέο πρόγραμμα εγκατάστασης που καθιστά την εγκατάσταση ευκολότερη και ταχύτερη από ποτέ.
• Νέο εργαλείο καθαρισμού που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα ασφαλές σημείο εκκίνησης σε μολυσμένους υπολογιστές, ώστε να μπορούν να τους εκκινήσουν και απολυμάνουν.


Για να πραγματοποιήσετε δωρεάν τη λήψη της beta έκδοσης και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, επισκεφτείτε τη σελίδα: http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/.