Ο δ/ντής πωλήσεων προϊόντων πλοήγησης της MLS, Σ. Κυριακόπουλος, μας μιλά για τα smartphones της εταιρείας, τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και μας προετοιμάζει για εκπλήξεις στο μέλλον!


Ο διευθυντής πωλήσεων προϊόντων πλοήγησης της MLS, Στάθης Κυριακόπουλος.

Ο διευθυντής πωλήσεων προϊόντων πλοήγησης της MLS, Στάθης Κυριακόπουλος.

– Τον Ιούλιο του 2012 η εταιρεία λάνσαρε το πρώτο ελληνικό smartphone στην αγορά και μάλιστα με έντονη την ταυτότητα τόσο στην πλοήγηση, όσο και γενικότερα στην τεχνολογία αναγνώρισης φωνής. Ποια ήταν η αντίδραση του καταναλωτικού κοινού στις πρώτες σας συσκευές;
Τα MLS smartphones ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής που ανέπτυξε η εταιρεία και επιπλέον το μοναδικό πλοηγό με αναγνώριση φωνής Talk&Drive. Το πρώτο κινητό MLS iQTalk έλαβε θετική ανταπόκριση και ευρεία στήριξη από το κοινό, στοιχεία που συνέβαλλαν στο λανσάρισμα του δεύτερου smartphone της εταιρείας, MLS iQTalk Crystal. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε σ’ αυτήν τη δεύτερη προσπάθεια της εταιρείας στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας είναι εξίσου θετικά. Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει σε έρευνα στοχεύοντας στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας και κάνουν τη ζωή όλων μας ευκολότερη, ενώ δεσμεύεται να επανέλθει με νέα προϊόντα σε σύντομο χρονικό διάστημα.


– Εκτός από τη δεδομένη αξιοπιστία σας στο χώρο της πλοήγησης, ποια άλλα χαρακτηριστικά των MLS κινητών θα απαριθμούσατε ως τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα;
Το σημαντικότερο συγκριτικό πλεονέκτημα της MLS είναι τα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας, αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και αναγνώρισης φωνής. Στα κινητά τηλέφωνα της MLS ενσωματώνονται οι τελευταίες καινοτόμες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η εταιρεία. Το Talk&Call με το οποίο ο χρήστης λέει το όνομα του ατόμου που θέλει να καλέσει και το κινητό πραγματοποιεί την κλήση για εκείνον. Επιπλέον, το Talk&SMS με το οποίο υπαγορεύεις το περιεχόμενο του μηνύματος στο κινητό, το MLS iQTalk γράφει το μήνυμα και το στέλνει για σένα.


– Μπορεί κάποιος κάτοχος άλλης μάρκας smartphone να αγοράσει και να εγκαταστήσει την εφαρμογή πλοήγησης της MLS;
Ο καινοτόμος πλοηγός MLS Destinator ενσωματώνεται ως δώρο στα MLS iQTalk τηλέφωνα. Ομως, και οι χρήστες άλλων smartphone τόσο Αndroid όσο και ios μέσω του appstore έχουν τη δυνατότητα να τον αγοράσουν και να τον εγκαταστήσουν στο κινητό τους, ώστε να οδηγούνται γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.


– Να περιμένουμε προιοντικές εκπλήξεις από την MLS για τους επόμενους μήνες, όπως π.χ. ένα phablet ή ένα tablet; Οι μεγάλες οθόνες άλλωστε είναι ιδανικότερες για εφαρμογές πλοήγησης!
Η εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λανσάρει νέα προϊόντα στην ελληνική αγορά τα οποία θα ενσωματώνουν καινοτόμες λειτουργίες που έχει αναπτύξει η MLS. Αλλωστε, στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργούμε προϊόντα που ορίζουν την τεχνολογία του μέλλοντος για να κάνουν καλύτερη τη ζωή όλων μας.