Ο εκτυπωτής L800 της νέας σειράς Ink Tank System της Epson σας επιτρέπει να εκτυπώσετε πολλές περισσότερες φωτογραφίες με κόστος 0,03€ ανά φωτογραφία.


Epson-L800-Picture-2Η Epson λανσάρει τον νέο φωτογραφικό εκτυπωτή με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης για όσους θέλουν να μειώσουν το κόστος εκτύπωσης των φωτογραφιών τους. Ο L800 είναι ιδανικός για επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους καθώς και οικιακούς χρήστες που εκτυπώνουν φωτογραφίες και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης φωτογραφίας με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία γνήσιας Epson μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας και την τεχνολογία Micro Piezo.


O L800 είναι φωτογραφικός εκτυπωτής που διαθέτει έξι φιαλίδια μελάνης 70ml: μαύρο, κυανό, ματζέντα, κίτρινο, ανοικτό κυανό και ανοικτό ματζέντα. Κάθε σετ από τα μεγάλου όγκου φιαλίδια μελάνης μπορούν να εκτυπώσουν μέχρι και 1.800 φωτογραφίες διάστασης 10 Χ 15 cm και προσφέρει χαμηλό κόστος λειτουργίας μόλις 0,03 € ανά 10 Χ 15 cm φωτογραφία. Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες χωρίς περιθώρια σε μέγεθος έως A4 και έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν απευθείας πάνω σε εκτυπώσιμα CD και DVD με αποτέλεσμα που διαρκεί. Η εκτύπωση φωτογραφιών μπορεί να ολοκληρωθεί γρήγορα και αποτελεσματικά, όπως η εκτύπωση μιας φωτογραφίας 10 Χ 15 cm διαρκεί μόλις 12 δευτερόλεπτα1.


Αυτός ο εκτυπωτής διαθέτει την τεχνολογία Micro Piezo της Epson και προσφέρει απαράμιλλη αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία σε σύγκριση με άλλα συστήματα αναγόμωσης στην αγορά. Επιπλέον, η εγγύηση 12 μηνών (ή 3.000 σελίδες) με την πλήρη τεχνική υποστήριξη & εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχει στους χρήστες τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται.


Ο εκτυπωτής εγκαθίσταται σε τρία απλά βήματα: γεμίστε τα δοχεία μελάνης, ανοίξτε τον εκτυπωτή και ενεργοποιήστε το σύστημα πλήρωσης της μελάνης. Τα φιαλίδια είναι σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν καθαρή και χωρίς προβλήματα χρήση.


Ο L800 διατίθεται στην τιμή των 345 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το κάθε φιαλίδιο μελάνης 70ml για τον L800 διατίθεται στην τιμή των 10 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).