Η Profile ανακοίνωσε ότι διοργανώνει στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ενημερωτική εκδήλωση για τον κλάδο των Wealth και Fund Management εταιρειών.


profile logo 2012Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013, στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt Dubai και ώρες 17:00-20:00, έχει θέμα «Including compliance mechanisms along with empowering tools to enhance sales and improve client services». Στο πλαίσιο της, θα οργανωθεί για τους επαγγελματίες του χώρου μια δια-δραστική συζήτηση αναλύοντας τις απαιτήσεις των πελατών τους για διαφάνεια, καθώς και την αποδοτικότερη οργάνωση για αποτελεσματικότερες επενδυτικές εργασίες.


Με αφορμή τις νέες εξελίξεις του κλάδου στην περιοχή, οι επενδυτικές εταιρείες χρειάζονται ευέλικτες και αποτελεσματικές τεχνολογίες για να εξασφαλίσουν συμμόρφωση στο νέο κανονιστικό πλαίσιο, βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες με αύξηση της κερδοφορίας και ανταγωνιστικότητά τους.


Οι παρουσιάσεις θα ξεκινήσουν με μια σύντομη αναφορά στην εμπειρία της PROFILE στο κλάδο και θα συνεχιστούν με την δια-δραστική παρουσίαση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επενδυτικές εταιρείες καθώς και των απαιτήσεων για μείωση κόστους προσφέροντας διαφοροποιημένες και με διαφάνεια υπηρεσίες προς τους πελάτες. Οι συγκεκριμένες ανάγκες καλύπτονται επιτυχώς με την εφαρμογή συστημάτων διεθνών προδιαγραφών όπως το IMSplus, η κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης της PROFILE, καθώς και το FMS.next, η νέα πλατφόρμα διαχείρισης τραπεζικών εργασιών. Τα συγκεκριμένα συστήματα, πέραν της πλούσια λειτουργικότητας, επιτρέπουν στους οργανισμούς ευέλικτη διαχείριση μέσω desktop, web ή mobile ενδυναμώνοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και τη βελτίωση των εργασιών τους.


Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια νεωτεριστική προσέγγιση στη διαχείριση των εργασιών τους. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, θα ακολουθήσει Cocktail reception.