Το skroutz.gr ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία aslanishome, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή ειδών σπιτιού και διακόσμησης.


Skroutz_LogoΤο ηλεκτρονικό κατάστημα της aslanishome με την υπογραφή του γνωστού σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη συμμετέχει στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών με πάνω από 450 κωδικούς προϊόντων στις κατηγορίες «Σπίτι – Κήπος» και «Παιδικά – Βρεφικά».


Η aslanishome εδραιώθηκε στον κλάδο της χονδρικής προχωρώντας σε αποκλειστικές συνεργασίες πανελλαδικά και αναπτύσσεται δυναμικά στη λιανική, με εταιρικά καταστήματα στην Ελλάδα και συνεργασίες franchise στην Κύπρο. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης χώρου με την υποστήριξη μιας έμπειρης ομάδας συνεργατών. Στο www.skroutz.gr οι χρήστες θα βρουν μία πλούσια γκάμα της aslanishome, η οποία περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα είδη σπιτιού, όπως λευκά είδη, χαλιά, είδη τραπεζαρίας, συστήματα ανάρτησης κουρτινών, υφάσματα επίπλωσης, κουρτίνες καθώς και πολλά αξεσουάρ και είδη bebe.


Το www.skroutz.gr προχωράει σε σημαντικές συνεργασίες με επώνυμα brands στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στοχεύοντας στην ενίσχυση δημοφιλών κατηγοριών όπως τα είδη σπιτιού και τα παιδικά-βρεφικά, ώστε να παρέχει στους χρήστες της ιστοσελίδας περισσότερες επιλογές και μια ποικιλία ποιοτικών και επώνυμων προϊόντων για τις online αγορές τους.