Στον πλήρη ανασχεδιασμό της εταιρικής παρουσίας του F2G, προχώρησε η Wind Hellas, η οποία υλοποιήθηκε με τεχνολογίες Responsive και Parallax Design από την Atcom.


atcom

atcom

Το ανανεωμένο website επικοινωνεί με έναν φρέσκο και εύχρηστο τρόπο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες – όπως το My F2G, τα Πακέτα, τις Υπηρεσίες, κ.α. – προς τους χρήστες αλλά και τους επισκέπτες του Free2Go.


Σημαντική καινοτομία του νέου website είναι οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί. Το Responsive Design του Free2Go επιτρέπει την αυτόματη προσαρμογή της ιστοσελίδας σε κάθε είδους οθόνη, από desktop σε tablet ή σε mobile και το αντίστροφο. Επιπρόσθετα οι τεχνικές Parallax που πρωτοεμφανίστηκαν στα video games, δίνουν ζωντάνια και αίσθηση βάθους στο σχεδιασμό, γνωστό και ως depth of design, χρησιμοποιώντας διαφορετικά backgrounds που κινούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους, αναδεικνύοντας εντονότερα το περιέχομενο.


O σχεδιασμός του νέου website έγινε από την ATCOM, ενώ τεχνολογικά υποστηρίζεται από το Netvolution, το βραβεύμενο Content Management System.