Το νέο Portégé Z10t της Toshiba ενδυναμώνει την επιχειρηματική κοινότητα που μετακινείται προσφέροντάς της ένα φορητό Ultrabook™.


Toshiba Portégé Z10t_high res_with screen contentΗ Toshiba Europe GmbH, προκειμένου να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση από τους επιχειρηματίες για ένα laptop που να είναι παράλληλα υπολογιστής και tablet, παρουσιάζει το Portégé Z10t. Ο λεπτός φορητός υπολογιστής που διαθέτει Windows 8 Pro, είναι ένα ανθεκτικό, βολικό και ισχυρό Ultrabook™, το οποίο με το πάτημα ενός κουμπιού μεταμορφώνεται σε ένα πρακτικό tablet που προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία γραψίματος. Το laptop προσφέρει τη δυνατότητα ευελιξίας στους επαγγελματίες χρήστες, που θέλουν ένα υπολογιστή ο οποίος να προσαρμόζεται στις ανάγκες τους. Επιπρόσθετα, το Ultrabook™ και tablet Toshiba Portégé είναι γνωστό για τον υψηλό βαθμό φορητότητας, αξιοπιστίας και ανθεκτικότητάς του. Χάρη στο Toshiba Easy Guard οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια εμπειρία υπολογιστή χωρίς προβλήματα. Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του νέου φορητού Portégé Z10t με Full HD οθόνη επαφής 29.5 cm (11.6”) με υψηλή φωτεινότητα, θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2013.


Άνεση συνδυασμένη με χρηστικότητα
“Τα tablets έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στους επιχειρηματίες χρήστες, και το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε πολλούς επιχειρηματίες να κυκλοφορούν με δύο συσκευές: ένα laptop και ένα tablet,” δήλωσε ο Matt McDowell, Διευθυντής Marketing του τμήματος Ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών της Toshiba Europe GmbH. Με το Portégé Z10, βρήκαμε τη λύση η οποία συνδυάζει σε μία συσκευή την άνεση με την χρηστικότητα, προκειμένου να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των επιχειρηματιών. Είτε οι χρήστες χρησιμοποιούν τη συσκευή ως tablet είτε ως laptop, μπορούν πάντα να βασίζονται στη υψηλή απόδοση που προσφέρει η τεχνολογία των Ultrabook’s™ ”. Η λειτουργία tablet του Portégé Z10t προσφέρει μια εξαιρετικά άνετη εμπειρία στην εκτέλεση εργασιών υπολογιστή, όπως το να κρατάει κάποιος σημειώσεις στη διάρκεια ενός σεμιναρίου και να περιηγείται ιστοσελίδες από το δρόμο. Παρόλα αυτά, όταν βασική προτεραιότητα είναι η επεξεργασία αρχείων που απαιτεί εισαγωγή δεδομένων, η συσκευή μετατρέπεται εύκολα στη μορφή laptop με φορητό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό. Και στις δύο μορφές το PortégéZ10t προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική επίδοση χάρη στους νέους επεξεργαστές Intel® Core™ για Ultrabooks™ και τα ενσωματωμένα SSDs υψηλής ταχύτητας.


Ευρύ φάσμα πλοήγησης και επιλογές πληκτρολόγησης
Το Portégé Z10t προσφέρει πολλούς τρόπους πλοήγησης και εισαγωγής δεδομένων. Στη μορφή laptop, οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση στο κανονικό πληκτρολόγιο ή έχουν την επιλογή να πληκτρολογήσουν ένα κείμενο στο ψηφιακό πληκτρολόγιο. Η περαιτέρω πλοήγηση στα μενού είναι εφικτή μέσω της χρήσης εντολών στην οθόνη αφής ή στο χειριστήριο πολλαπλής αφής. Στη περίπτωση που υπάρχει η ανάγκη για μεγαλύτερη ακρίβεια, η λειτουργία Accupoint είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά του tablet Portégé Z10t, η οθόνη αφής δέκα δακτύλων προσφέρει μία έξυπνη εμπειρία περιήγησης. Επιπλέον, με την λειτουργία DigitizerPen, οι χρήστες μπορούν να ζωγραφίσουν σκίτσα στην οθόνη του tablet, και να πιέσουν με ακρίβεια σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να αναπληρώσουν τον κέρσορα ή να πλοηγήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια στο μενού του υπολογιστή. Η λειτουργία αναγνώρισης του γραφικού χαρακτήρα έχει μεγάλη αξία, καθώς μετατρέπει τις πρόχειρα γραμμένες σημειώσεις στην οθόνη, σε ψηφιακά επεξεργάσιμα αρχεία.


Το Easy Guard της Toshiba εξασφαλίζει συχνή καθημερινή χρήση
Το λεπτό και φορητό Portégé Z10t έχει δημιουργηθεί για εντατική καθημερινή χρήση και έχει δοκιμαστεί για να καλύπτει τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της Toshiba. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι λιγότερο ευάλωτα τα αποθηκευμένα αρχεία σε περίπτωση απρόβλεπτης πτώσης της συσκευής. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο¹, οπότε στην περίπτωση που βραχεί καταλάθος, δεν συνεπάγεται με απώλεια αρχείων. Στο Portégé Z10t είναι εγκατεστημένα πολλαπλά χαρακτηριστικά ασφάλειας και διαχείρισης αρχείων: η λειτουργία αντικλεπτικής προστασίας Intel® μειώνει το ρίσκο μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, η λειτουργία Trusted Platform Module (TPM) προστατεύει σημαντικά αρχεία τοπικά αποθηκευμένα, και η τεχνολογία Intel® vPro™ είναι ένα ενσωματωμένο σύστημα α