Το 300Mbps Wireless N Gigabit Router ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ασύρματη δικτύωση Gigabit για πολλαπλούς χρήστες.

Trendnet TEW-633GR

Trendnet TEW-633GR

Το TEW-633GR χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ασύρματου δικτύου ΙΕΕΕ 802.11n, διαθέτει 4 θύρες ταχύτητας 10/100/1000Mbps LAN και 1 θύρα 10/100/1000Mbps WAN (Internet). Παράλληλα, υποστηρίζει Cable/Dsl modem και εφαρμογές Internet όπως (E-mail, FTP, Remote Desktop, Net Meeting, Telnet). Επίσης, διαθέτει 3 built-in εξωτερικές κεραίες για υποστήριξη υψηλής ταχύτητας δεδομένων (300Mbps) και μεγάλη κάλυψη (150m σε εσωτερικούς χώρους και 400m σε εξωτερικούς ανάλογα με το περιβάλλον), χωρίς ωστόσο να θυσιάζει την ποιότητα της σύνδεσης ή την ασφάλεια του δικτύου.

Η χρήση του είναι πάρα πολύ εύκολη και δεν απαιτείται να είναι κανείς εξειδικευμένος χρήστης. Η εγκατάσταση είναι Plug & Play, ενώ η διαχείριση γίνεται εύκολα μέσω ενός web browser της επιλογής σας (I.E. 6.0 ή ανώτερο, Firefox, Opera, Netscape). Το προϊόν συνεργάζεται με Windows Vista, Windows XP, Windows 2003, Windows 2000, Windows NT, Windows 95, Mac και Linux.

O δρομολογητής TEW-633GR είναι η απόλυτη εμπειρία στο gaming. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι κορυφαίες του επιδόσεις του επιβεβαιώνονται και από το βρετανικό περιοδικό PC Magazine Pro, το οποίο βαθμολογεί το TEW-633GR με πέντε στα έξι αστέρια, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι το «καλύτερο στοίχημα» αυτή τη στιγμή στο χώρο των δικτυακών για streaming και άλλους σκοπούς ψυχαγωγίας. (PC Pro Magazine–December 2008)

Οι τρέχουσες εξελίξεις στις αγορές και η δυναμική φύση των επιχειρήσεων, απαιτεί από τα προϊόντα να είναι ευέλικτα και να μπορούν να προσαρμοστούν στις σύγχρονες απαιτήσεις, ενώ παράλληλα να προσφέρουν υψηλά επίπεδα απόδοσης στην παραγωγή. Η TRENDnet, η κορυφαία εταιρία δικτύωσης, έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία φιλικών δικτυακών λύσεων και πρακτικών που σέβονται το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία GreenNet.

Η CPI αντιπροσωπεύει την Trendnet από το 2005, εστιάζοντας σε προϊόντα δικτυακού εξοπλισμού, τα οποία βρίσκουν εφαρμογή σε μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις κυρίως λόγω της αξιοπιστίας τους και της μακρόχρονης εγγύησης τους. Συγκεκριμένα, το TEW-633GR προσφέρεται με 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.