Τον Ιανουάριο, παρουσιάστηκε η νέα σειρά τηλεοράσεων της Sony στη CES 2013, ενώ σήμερα, η εταιρεία γνωστοποίησε τη διαθεσιμότητα της νέας σειράς Bravia για το 2013.


W6Η νέα σειρά τηλεοράσεων LED, που δημιουργήθηκε για απαιτητικούς θεατές, οι οποίοι αναζητούν εκπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας και υψηλής ανάλυσης, έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά.


Τα μοντέλα της σειράς W προσφέρουν στους καταναλωτές της Sony ένα μοναδικό συνδυασμό υπηρεσιών, τεχνολογίας και περιεχομένου, χαρίζοντας ολοζώντανες εικόνες και εντυπωσιακό ήχο. Η νέα σειρά καταφθάνει στα καταστήματα ηλεκτρονικών, στο τέλος του μήνα.


«Η Sony εξακολουθεί να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες στους καταναλωτές, χαρίζοντας ανώτερη ποιότητα εικόνας με πλούσιες και δυνατές εικόνες, που δίνουν ζωή στην τηλεόραση», δήλωσε, ο κος Σταύρος Παπαδόπουλος, Group Product Manager CAV, Sony Hellas. Και συνέχισε λέγοντας: «Φέτος, η Sony εφαρμόζει τη μοναδική ακουστική τεχνολογία της στη σειρά των τηλεοράσεών της, και προσφέρει εμπειρίες, που καθηλώνουν, χάρη σε λειτουργίες όπως το One-touch mirroring, με το οποίο οι θεατές μπορούν άμεσα να προβάλουν και να διαχειριστούν όλο το περιεχόμενο του κινητού τους τηλεφώνου, στη μεγάλη οθόνη. Καλούμε τους καταναλωτές να πάνε στα καταστήματα για να το δουν, με τα ίδια τους τα μάτια.»


Η καινοτομία φέρνει καλύτερη εμπειρία θέασης
Η σειρά W των τηλεοράσεων LED BRAVIA περιλαμβάνει τα μοντέλα W9, W8 και W6. Όλα τα μοντέλα της σειράς W διαθέτουν Wi-Fi και χρησιμοποιούν τον περίφημο επεξεργαστή εικόνας X-Reality PRO της Sony, ο οποίος αναβαθμίζει και προβάλει εικόνες στην οθόνη της τηλεόρασης με εξαιρετικές λεπτομέρειες και εκπληκτικά χρώματα, χωρίς προηγούμενο, ανεξάρτητα από το που προέρχονται. Αυτή η σειρά χρησιμοποιεί, επίσης, Motionflow XR™, για καλύτερη εμπειρία στην παρακολούθηση γρήγορων σκηνών δράσης και για gaming.


Για πρώτη φορά το 2013, η σειρά W9 ενσωματώνει τον οπίσθιο φωτισμό LED της τεχνολογίας TRILUMINOS Display χαρίζοντας πλούσια, αυθεντικά χρώματα με απαλούς τόνους και αναπαραγωγή των έντονων χρωμάτων όπως τα κόκκινα, τα μπλε και τα πράσινα, που τόσο δύσκολα μπορούν να αναπαραχθούν. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία Quantum Dot*, μαζί με τις μοναδικές τεχνολογίες προβολής της Sony, η σειρά W9 προσφέρει ένα αρκετά ευρύτερο φάσμα χρωμάτων και μία πιο φυσική και ζωντανή εμπειρία παρακολούθησης, με υψηλότερη αίσθηση τους βάθους.


Τέλος, η σειρά W9 διαθέτει ένα μοναδικό ηχείο με σχεδιασμό long duct. Αυτό το μακρύ ηχείο, μήκους 1,2 μέτρων, διπλώνεται με έξυπνο τρόπο σε μία μικρή μονάδα, η οποία είναι προσεκτικά κρυμμένη πίσω από την οθόνη της τηλεόρασης. Παρόλο που τα ηχεία είναι κρυμμένα, ο καινούργιος σχεδιασμός τους αναπαράγει πλούσια μπάσα και μεσαίους και χαμηλούς ήχους, προσθέτοντας έξτρα ένταση και βάθος σε ταινίες δράσης, μουσική και διαλόγους, καταλήγοντας στην ίδια επέκταση μπάσων, με ένα πολύ μεγαλύτερο ηχείο.


Όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων της σειράς W έχουν την δυνατότητα λειτουργίας screen mirroring μέσω Wi-Fi, ενώ οι σειρές W9 και W8 διαθέτουν ένα επιπλέον τηλεχειριστήριο NFC, για την απόλυτη εμπειρία One-touch mirroring.


Επιπλέον, και οι τρεις σειρές διαθέτουν ενσύρματες δυνατότητες mirroring με καλώδιο MHL.


Το Sony Entertainment Network μεταμορφώνει αυτές τις τηλεοράσεις στην απόλυτη ψηφιακή εμπειρία ψυχαγωγίας, με αγαπημένες online εφαρμογές όπως το YouTube™, το Twitter, το Skype και το Facebook® και πολλές ακόμη δυνατότητες.