Η δημοφιλής σειρά Pokémon Mystery Dungeon κάνει μια ζωηρή και πολύχρωμη εμφάνιση σε 3D για πρώτη φορά στο Nintendo 3DS και το Nintendo 3DS XL.


PMD Gates screen 8Τα Pokemon κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Nintendo 3DS και μας εισάγουν σε ένα απέραντο τρισδιάστατο κόσμο που κατοικείται μόνο από Pokemon. Το Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity σας εισάγει σε ένα απέραντο κόσμο που κατοικείται μόνο από Pokémon. Εκεί, έχετε μεταμορφωθεί και εσείς σε Pokemon και μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε ως Pikachu, Snivy, Tepig, Oshawott, ή Axew καθώς το παιχνίδι θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ευρώπη στις 17 Μαΐου 2013.


Αποστολή σας είναι να δώσετε μάχες στο δρόμο σας μέσα από Mystery Dungeons που έχουν ξεπηδήσει σε αυτόν τον κόσμο και να αποκαλύψετε την διαβολική πλεκτάνη που απειλεί το νέο σας σπίτι και τους Pokemon κατοίκους.


Ανακαλύψτε προσβάσιμα Mystery Dungeons μόνο μέσω των Magnagates, μυστηριώδεις πύλες που ενεργοποιούνται όταν οι κάμερες του Nintendo 3DS χρησιμοποιούνται για να σαρώσουν αντικείμενα που βρίσκονται στον πραγματικό κόσμο, όπως μπάλες ποδοσφαίρου ή ρολόγια. Μόλις μια Magnagate ανακαλύπτεται, μεταμορφώνεστε σε ένα διαφορετικό Pokemon για να μπείτε μέσα σε αυτή και να αντιμετωπίσετε το Mystery Dungeon που εμφανίζεται.


Το Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity θα είναι διαθέσιμο για το Nintendo 3DS και το Nintendo 3DS XL από τις 17 Μαΐου.