Νέες αρμοδιότητες για Fernando de Vicente και Chris Matthews στον Όμιλο DSGi, σε συνέχεια μιας επιτυχημένης πορείας στη DSGi ΝΑ Ευρώπης (Κωτσόβολος, Electroworld).

Ο διευθύνων σύμβουλος της DSGi Ελλάδας, Chris Matthews

Ο διευθύνων σύμβουλος της DSGi Ελλάδας, Chris Matthews

Η DSG international plc ανακοινώνει νέα καθήκοντα για τα ανώτατα στελέχη της DSGI South-East Europe S.A (Κωτσόβολος, Electroworld), ηγέτιδας εταιρείας ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο κ. Fernando de Vicente, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου για το διεθνή τομέα του Ομίλου, έχοντας καλύψει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου DSGi για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο κ. Chris Matthews αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου για τη DSGi Ελλάδας, προερχόμενος από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή.

Ο κ. Fernando de Vicente ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Όμιλο DSGi το 2001 σαν Οικονομικός Διευθυντής της εταιρίας PC City Spain. Τον Ιανουάριο του 2003, ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της ίδιας εταιρίας. Τον Ιούνιο του 2006 ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Κωτσόβολος. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό του Ομίλου DSGi , ο Fernando de Vicente κατείχε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις στην εταιρία Dole Food Company Inc.: Διευθυντής Συγχωνεύσεων Ευρώπης με έδρα το Παρίσι, Οικονομικός Διευθυντής του Τμήματος Συσκευασμένων Τροφίμων με έδρα τις Βρυξέλλες και Οικονομικός Ελεγκτής Ευρώπης με έδρα το Παρίσι. Πριν τη Dole Food Company Inc. κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή για την εταιρία Electrolux (βιομηχανικό τμήμα) στην Ισπανία. Ο κ. Fernando de Vicente είναι κάτοχος πτυχίου Economics από το Universidad Complutense και πτυχίου MBA από το IESE.

Ο κ. Chris Matthews εντάχθηκε στον Όμιλο Dixons ως Computing Trading Director για τις εταιρείες PC World, Dixons και Currys, τον Ιανουάριο του 2001. Δεκαοκτώ μήνες αργότερα, ανέλαβε Business Development και Marketing Director για τη U.K Electricals. Τον Οκτώβριο του 2006 ανέλαβε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή του Ομίλου DSGi Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Πριν ξεκινήσει να εργάζεται στον Όμιλο Dixons, ο κ. Matthews εργάστηκε για οκτώ χρόνια στη Marks & Spencer, διατελώντας, μεταξύ άλλων, στέλεχος στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας, ως Category Manager και Senior Merchandiser. Ο κ. Matthews είναι κάτοχος πτυχίου Economics and Politics από το Πανεπιστήμιο του Southampton.