Σε μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, η Xerox Hellas γιόρτασε μαζί με τους πελάτες που έχουν συνάψει μαζί της συμβόλαιο Managed Print Services τη συμπλήρωση των 100 συμβολαίων.


Xerox 100 MPS Contracts Customer EventΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη των 100 εταιρειών, δίνοντας στη Xerox την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη τους, επιλέγοντάς την ως τον στρατηγικό συνεργάτη τους στο κομμάτι των MPS. Χάρη στη δική τους εμπιστοσύνη και προτίμηση η Xerox, οκτώ μόλις χρόνια από τότε που, πρώτη στην Ελλάδα ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις εν λόγω υπηρεσίες, συνεχίζει να αναδεικνύεται ηγέτιδα και της εγχώριας αγοράς ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κεντρική θέση κατείχε η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των στελεχών των επιχειρήσεων σχετικά με τα οφέλη που έχουν αποκομίσει από τη συνεργασία τους με τη Xerox.


«Η συμπλήρωση των 100 συμβολαίων και η αναμφίβολα ηγετική θέση της Xerox Hellas στον χώρο των υπηρεσιών MPS μας δίνουν βέβαια μεγάλη χαρά. Αυτό όμως που αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση και τιμή είναι η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει αυτά τα οκτώ χρόνια μερικές από τις σημαντικότερες ελληνικές επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μας συγκίνησαν τόσο τα καλά λόγια των πελατών μας όσο και τα θετικά σχόλια από τις καθημερινές εμπειρίες τους μαζί με τους ανθρώπους της Xerox που τους υποστηρίζουν. Για αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά και να τους υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με την ίδια συνέπεια και με στόχο την απόλυτη ικανοποίησή τους», δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δ/νων Σύμβουλος της Xerox Hellas, κ. Βασίλης Ραμπάτ.