Για την πασχαλινή περίοδο, όσοι πραγματοποιήσουν αγορές iPad και iMac από τα καταστήματα iStorm θα επωφεληθούν από δύο ακαταμάχητες προσφορές.


logo_iStormΌσοι επιλέξουν να αποκτήσουν έως και τις 4 Μαΐου ένα νέο iPad ή iPad mini θα πάρουν μαζί δώρο ένα μοναδικό ηχείο Logitech, ενώ όσοι αγοράσουν έναν Mac, θα πάρουν Δώρο ένα πολυμηχάνημα HP τεχνολογίας Αir Print. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, οι αγορές μπορούν να γίνουν έως και σε 6 άτοκες δόσεις για όλα τα iPad και σε έως 12 άτοκες δόσεις για όλα τα Mac με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.


Τα δώρα του iStorm, είναι επιλεγμένα με πολύ προσοχή, προσφέροντας έξυπνες και χρήσιμες λύσεις. Το καταπληκτικό ηχείο Logitech Tablet Speaker, που συνοδεύει κάθε iPad, αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή ηχεία ανάμεσα στους χρήστες iPad σε όλο τον κόσμο. Έχοντας τη γνωστή καταπληκτική ποιότητα ήχου που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα Logitech, είναι μικρό, φορητό, εύχρηστο και με διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 8 ώρες, κάνοντας την ακρόαση μουσικής ή την παρακολούθηση μιας ταινίας απολαυστική. Ακόμα, χάρη στo clip που διαθέτει προσαρμόζεται στο iPad, λειτουργώντας και ως stand, ενώ διαθέτει ειδική θήκη μεταφοράς και mini-USB port για εύκολη φόρτιση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Logitech Tablet Speaker δεν κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά, παρά μόνο στο iStorm στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσφοράς.


Το πολυμηχάνημα HP Deskjet 3525 Ink Advantage e-All-in-One, ανήκει στη νέα γενιά εκτυπωτών της HP, που έχουν σχεδιαστεί για χρήση στο σπίτι και το γραφείο, για όποιον θέλει ασύρματο e-all-in-one εκτυπωτή που μπορεί να εκτυπώνει περισσότερα με μικρότερο κόστος, συνδυάζοντας την άνεση των φορητών λύσεων HP ePrint και την αυτόματη εκτύπωση δύο όψεων. Ο HP 3525 εκτυπώνει εντυπωσιακά γραφικά και φωτογραφίες, δημιουργεί αντίγραφα και σαρώσεις, προσφέροντας αξιόπιστη και οικονομική απόδοση, ενώ καθώς υποστηρίζει την τεχνολογία AirPrint, επιτρέπει την εκτύπωση απευθείας από το iPad, το iPhone ή το iPod Touch.


Επισκεφτείτε έως το Μεγάλο Σάββατο τα καταστήματα iStorm στην Πλατεία Κολωνακίου και στο Εμπορικό Κέντρο River West (δίπλα στην ΙΚΕΑ στη Λεωφ. Κηφισού, με Δωρεάν Parking), γνωρίστε όλα τα προϊόντα της Apple, δείτε τα Δώρα μας στην πράξη, ανταλλάξτε απόψεις με τους ειδικούς μας, λύστε τις απορίες σας, αξιοποιήστε τα Δωρεάν σεμινάρια που προσφέρουμε για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και απολαύστε την μοναδική εμπειρία αγοράς ενός εξειδικευμένου καταστήματος σε προϊόντα Apple. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.iStorm.gr.