H HP ενισχύει το χαρτοφυλάκιο λύσεων Converged Infrastructure εμπλουτίζοντας την οικογένεια εξυπηρετητών HP Integrity με νέα καινοτόμα προϊόντα


hp logo 2010Οι νέες λύσεις συμβάλλουν στον τριπλασιασμό των επιδόσεων, την ενίσχυση της αξιοπιστίας και στην προστασία των επενδύσεων των εταιρειών.


Με τις νέες λύσεις της HP και τους επεξεργαστές Intel® Itanium® 9500, η επεξεργασία των συναλλαγών γίνεται έως και τρεις φορές ταχύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, ενώ απαιτείται 21% λιγότερη ενέργεια (2). Έτσι, η μείωση του συνολικού κόστους κτήσης μπορεί να ανέλθει έως και το 33% (3).


Οι νέες λύσεις αποδεικνύουν ότι η ΗΡ ακολουθεί τη δέσμευση της για πρωτοποριακές καινοτομίες στην οικογένεια των HP Integrity. Με βελτιώσεις στους τομείς της διαθεσιμότητας και της αξιοπιστίας, συνεχίζεται η ενίσχυση της πλατφόρμας HP Integrity, με την υποστήριξη των λειτουργικών συστημάτων HP-UX, HP NonStop και OpenVMS. Σε βάθος χρόνου, αυτές οι βελτιώσεις θα υιοθετηθούν σε mission-critical x86 πλατφόρμες, προσφέροντας μια ενιαία και ενοποιημένη υποδομή για περιβάλλοντα UNIX®, Windows και Linux.


Οι τελευταίες λύσεις προσφέρουν την επεκτασιμότητα, τη διαθεσιμότητα και την αποδοτικότητα που χρειάζονται οι πελάτες για να πετύχουν τους κρίσιμους επιχειρηματικούς τους στόχους και να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους. Στα νέα προϊόντα περιλαμβάνονται:


Ο νέος, ταχύτερος και ισχυρότερος server HP Superdome 2, με νέες επιπλέον βελτιώσεις συνεχίζοντας να παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα διαθεσιμότητας για τα κρίσιμα φορτία εργασίας.


Τρείς νέους εξυπηρετητές HP Integrity blades, οι οποίοι προσφέρουν μοναδική ευελιξία, εκμεταλλευόμενοι τις μοναδικές στην αγορά ηλεκτρικά απομονωμένες δυνατότητες hard-partitioning.


Ένας νέος entry level HP Integrity server, ιδανικός για ανάγκες παραρτημάτων μεγάλων εταιρειών ή αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων με ανάγκες πιστοποιημένης μειωμένης ενεργειακής κατανάλωσης ENERGY STAR®


Βελτιώσεις στο λειτουργικό HP-UX, οι οποίες προσφέρουν ενισχυμένες δυνατότητες ασφάλειας και διαχείρισης, επιταχύνοντας τον εντοπισμό των απειλών και βελτιώνοντας την αξιοποίηση των πόρων


Νέες συμβουλευτικές υπηρεσίες workshop, προγράμματα χρηματοδότησης και εργαλεία υπολογισμού κόστους που βοηθούν τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν τα κρίσιμα περιβάλλοντα τους.


«Οι σημερινές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις όσον αφορά στους χρόνους λειτουργίας, τις επιδόσεις και την ασφάλεια των πιο κρίσιμων εφαρμογών τους», δήλωσε ο Ric Lewis, Vice President και Interim General Manager, Business Critical Systems and Converged Application Systems της HP. «Τα νέα μας προϊόντα αναδεικνύουν τη συνεχή δέσμευση της HP στην εξέλιξη της αγοράς των servers, μέσω των καινοτομιών στην οικογένεια HP Integrity. Οι servers HP Integrity αποτελούν μέρος του χαρτοφυλακίου Converged Infrastructure, το οποίο καλύπτει τις κρίσιμες υποδομές και έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα», συμπλήρωσε.


Μεγαλύτερη επεκτασιμότητα, αξιοπιστία και αποδοτικότητα
Ο server HP Superdome 2 περνά την επεκτασιμότητα και τις επιδόσεις στο επόμενο επίπεδο, διαθέτοντας διπλάσιο αριθμό πυρήνων (4). Η αυξημένη αξιοπιστία επιτυγχάνεται μέσω βελτιώσεων και ενσωματωμένων μηχανισμών ευφυΐας, η οποία επιτρέπει τον προληπτικό εντοπισμό, την ανάλυση και την επιδιόρθωση σφαλμάτων.


Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο της HP περιλαμβάνει ακόμα server blades προσφέροντας βελτιωμένη προσαρμοστικότητα στις ανάγκες των επιχειρήσεων με ηλεκτρικά απομονωμένα hard partitions, τα οποία πρωτίστως διασφαλίζουν την ακεραιότητα των δεδομένων. Τα νέα server blades χρησιμοποιούν έως και 21% λιγότερη ενέργεια, με νέες μονάδες dual in-line memory (DIMMS) χαμηλής τάσης. Η δε αποδοτικότητά ενισχύεται με την χρήση των νέων επεξεργαστών της σειράς 9500.


Η ανανεωμένη σειρά περιλαμβάνει τους εξυπηρετητές blades HP Integrity BL860c i4 (έως δύο sockets), HP Integrity BL860c i4 (έως τέσσερα sockets) και HP Integrity BL890c i4 (έως οχτώ sockets). Επίσης περιλαμβάνει το νέο πιστοποιημένο ENERGY STAR entry level server HP Integrity rx2800 i4, ο οποίος εξασφαλίζει μεγαλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα.


Ασφάλεια, αυτοματισμός και επεκτασιμότητα με το λειτουργικό HP-UX
Η ανανεωμένη έκδοση του λειτουργικού HP-UX 11iv3 επιτρέπει στους πελάτες:
– Να βελτιώσουν την ασφάλεια των συστημάτων με ένα νέο, κοινό, log file, το οποίο συμβάλλει στον ταχύτερο (έως και δέκα φορές) εντοπισμό των απειλών σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές
– Να απλοποιήσουν τις διαδικασίες διαχείρισης, αξιοποιώντας το νέο εργαλείο ανάλυσης της λύσης HP Capacity Advisor, το οποίο προσδιορίζει τους αδρανείς servers, καθώς και τους servers που χρησιμοποιούνται υπερβολικά ή ελάχιστα, ώστε να βελτιώσει την αποδοτικότητά τους
– Να διπλασιάσουν το μέγεθος των φορτίων εργασίας HP-UX, με την αξιοποίηση έως και 256 πυρήνων ανά server.


Νέες υπηρεσίες και προγράμματα ευθυγραμμίζονται για να χαμηλότερο ρίσκο
Η HP διαθέτει τις υπηρεσίες HP Platform Advisory Workshop, ώστε να βοηθήσει τους πελάτες να σχεδιάσουν τα μελλοντικά κρίσιμα περιβάλλοντα τους ή να υποστηρίξουν τη διαδικασία μετάβασης από τους servers παλαιού τύπου στους HP Integrity, με προτάσεις για τη βελτιστοποίηση των συστημάτων και την άμβλυνση του κινδύνου. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι πελάτες λαμβάνουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο για την ιδανική διαδικασία μετάβασης στα νέα συστήματα HP Integrity.


Ακόμη, η HP προσφέρει ένα βελτιωμένο εργαλείο υπολογισμού του συνολικού κόστους κτήσης, ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αξιολογήσουν το κόστος συντήρησης της υπάρχουσας υποδομής, αλλά και το κόστος για τη μετάβαση σε νέα συστήματα HP Integrity.


Διαθεσιμότητα
Τα πρώτα νέα συστήματα HP Integrity, συμπεριλαμβανομένων των servers Superdome 2, θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως από το επόμενο μήνα. Οι υπηρεσίες HP Platform Advisory Workshop είναι ήδη διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο.