Τα καταστήματα του ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ’ υποδέχονται τις εκπτώσεις με πραγματικά… προκλητικά χαμηλές τιμές, όπως τονίζει η νέα διαφημιστική τους καμπάνια!

kotsovolos-ekptwseis-january-09Η καμπάνια της γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών παρουσιάζει τη ‘γυμνή αλήθεια για τις τιμές’ και προσκαλεί το κοινό να επισκεφθεί τα καταστήματα για να πραγματοποιήσει εξαιρετικά συμφέρουσες αγορές στις απίστευτα χαμηλές τιμές που επικρατούν σε όλα τα είδη.

Με κεντρικό μήνυμα το ‘πιο χαμηλά μόνο στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ’ η καμπάνια του ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ’ προκαλεί και προσκαλεί ταυτόχρονα το κοινό να ζήσει μία νέα εμπειρία μέσα στα καταστήματα. Εν μέσω δύσκολων οικονομικών συγκυριών, ο ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ αποδεικνύει ότι είναι δίπλα στον καταναλωτή με τη μεγαλύτερη ποικιλία ειδών τελευταίας τεχνολογίας η οποία προσφέρεται σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ο ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’, παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες και άψογη εξυπηρέτηση, γίνεται ο απόλυτος προορισμός για τους καταναλωτές που αναζητούν τη χαμηλότερη τιμή σε άριστη ποιότητα.

Από την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, στα καταστήματα ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ κυριαρχούν οι πιο δυνατές εκπτώσεις και οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς!
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι:
• Notebook Pavilion 499€ μετρητοίς
• Φωτογραφική μηχανή Hitachi 59€ μετρητοίς και βιντεοκάμερα Sony 299€ μετρητοίς
• Κινητό LG 99€ μετρητοίς
• Τηλεόραση LG LCD 32’’ 389 € μετρητοίς

Ο κος Chris Matthews, Διευθύνων Σύμβουλος της DSGI Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Ο ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ’ επικοινωνεί με άμεσο ύφος και προκαλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν τα καταστήματα, όπου θα τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις, για να γνωρίσουν από κοντά τις ‘προκλητικές’ του τιμές. Οι απίστευτες εκπτώσεις που διαθέτουμε στο μεγάλο δίκτυο του ‘ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ’ ευνοούν τις αγορές των καλύτερων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών που θα κάνουν τη ζωή όλων πιο εύκολη».