Η Mageca Labs παρουσιάζει την πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει εφαρμογές που ο χειρισμός τους γίνεται με τις κινήσεις του σώματoς του χρήστη.


MAGECA LOGOΗ λογική αυτής της νέας δράσης, στηρίζεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι επιδιώκουν πλέον μια πιο διαδραστική και κατ’ επέκταση εύκολη στον χειρισμό σχέση με τις ταμπλέτες, τα laptops, τις smart τηλεοράσεις, τις παιχνιδοκονσόλες κτλ. Οι επισκέπτες στο http://www.mageca.com/ έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν διάφορες εφαρμογές στον υπολογιστή τους, αφού πρώτα ενημερωθούν για το περιεχόμενο και ανατρέξουν στην βαθμολογία των χρηστών της. Κάποιες από αυτές τις εφαρμογές οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τις κατεβάσουν δωρεάν, ενώ άλλες με πληρωμή. Με τη βοήθεια μια κάμερας οι χρήστες έχουν τον έλεγχο της εφαρμογής…στα χέρια τους.


Επιπλέον, στο http://www.mageca.com/, ανοίγει ένα νέο πεδίο στους developers οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές, να τις ανεβάσουν στο www.mageca.com, ακόμα και να τις πουλήσουν στο κοινό.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ το πρώτο teaser video που έχει αναρτηθεί στο YouTube το οποίο ήδη έχει περισσότερα από 80,000 views.



Πολλές από τις εφαρμογές που περιλαμβάνονται στο http://www.mageca.com/ υποστηρίζονται από τον αισθητήρα Kinect for Windows της Microsoft.


Tο Kinect για Windows, είναι μια πλατφόρμα που συνδυάζει hardware και λογισμικό, επιτρέποντας τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας εφαρμογών που βασίζονται σε Windows και χρησιμοποιούν την κίνηση. Το Kinect για Windows προσφέρει στους κορυφαίους του κλάδου τα εργαλεία για να μεταμορφώσουν τις εμπειρίες μέσα από λύσεις που επιτρέπουν τη touch-free επαφή με τον υπολογιστή και την ενίσχυση των συναλλαγών τους και των σχέσεων με τους πελάτες. Η Microsoft προσβλέπει σε σημαντικές προοπτικές για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα μέσω της αξιοποίησης της πλατφόρμας Kinect για Windows, ενώ σημειώνεται ότι το Kinect για Windows θα είναι διαθέσιμο σε συνολικά πάνω από 39 αγορές σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του έτους.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Kinect for Windows, επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.microsoft.com/en-us/kinectforwindows/