H EMC Hellas, στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής συμμαχίας που έχει συνάψει με Cisco και VMware συμμετέχει στο Cisco Connect Greece ως Χρυσός Χορηγός.


EMC logo 2013Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 23 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens.


H εταιρεία, με τη συμμετοχή της στην εκδήλωση στοχεύει να αναδείξει τα πλεονεκτήματα της σειράς προϊόντων Vblock, τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει σε οργανισμούς κάθε μεγέθους καθώς και τα κέρδη τα οποία μπορεί να αποκομίσει κάθε επιχείρηση από τις συγκεκριμένες λύσεις.


Η EMC, ως πρωτοπόρος της αγοράς στο χώρο της μετεξέλιξης του IT, σκοπεύει να δώσει έμφαση στις δυνατότητες επιχειρηματικής ευελιξίας και στη μείωση των δαπανών που προσφέρουν στους πελάτες, της η υιοθέτηση λύσεων virtualization σε datacenter καθώς και η μετάβαση σε υποδομές private cloud. To μέλλον της Επιχειρησιακής Πληροφορικής που οραματίζεται η εταιρεία πρόκειται να αποτυπωθεί στην παρουσίαση που θα πραγματοποιήσει από κοινού με τη VMware. Ομιλητής εκ μέρους της EMC Hellas θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελακόπουλος, Sr. Systems Engineer ενώ ο κ. Αθανάσιος Σιούτας, Sr. Systems Engineer θα εκπροσωπήσει την VMware. Ο τίτλος της κοινής τους παρουσίασης θα είναι “Accelerating the journey to your cloud with EMC and VMware”.


Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της EMC, το οποίο θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης. Εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας θα πληροφορούν τους ενδιαφερόμενους για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του virtualization και θα τους ενημερώνουν σχετικά με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές οι οποίες είναι ικανές να προσφέρουν στους οργανισμούς τις εμπειρίες που υπόσχεται η νέα εποχή της Επιχειρησιακής Πληροφορικής.


Για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://cisco.eventtouch.eu/greece/registration.html