Η Samsung Electronics Hellas θα συμμετάσχει, ως Χρυσός Χορηγός, στο Cisco Connect Greece 2013, το οποίο θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο Intercontinental.


ME46C_001_Front_BlackΣτο περίπτερο της εταιρείας θα παρουσιαστούν οι καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις της Samsung που στόχο έχουν να προσφέρουν σε κάθε επιχειρηματικό χώρο μεγαλύτερες δυνατότητες διάδρασης.


Πιο συγκεκριμένα, η λύση MagicInfo επιτρέπει πλήρη και ενισχυμένο έλεγχο πολυμέσων, ενώ υποστηρίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομέων. Επίσης, η συγκεκριμένη λύση είναι εύκολη στην εγκατάσταση και τη χρήση, διευκολύνοντας την προβολή είτε σε πλήρη οθόνη είτε σε περιβάλλον πολλαπλών παραθύρων, καθώς και τον απομακρυσμένο έλεγχο αυτών.


Με τη λύση Διαδραστικού Πίνακα (Interactive Whiteboard Solution), η Samsung καθιστά πιο εύκολο και χρηστικό το περιβάλλον εργασίας, επιτρέποντας την αξιοποίηση χειρόγραφων σχολίων, μέσω αφής. Αξιοποιώντας την τεχνολογία αφής, η χρήση εφαρμογών φωτογραφίας,video, ακόμα και παρουσιάσεων Power Pointαποκτούν νέα διάσταση..


Επίσης, στο περίπτερο της Samsung Electronics Hellas οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα προϊόντα της εταιρείας, όπως τους φορητούς υπολογιστές της Series 9, το ATIV Smart PC και τα smartphones Galaxy Note 10.1, Galaxy Note II και Galaxy S3.