Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο για την παρουσίαση της πρότασης τους και να το υποβάλλουν στον σχετικό σύνδεσμο έως τα μεσάνυχτα της 31ης Μαΐου.


openfund_logoΤο Openfund θα υποστηρίξει τους επιλεγόμενους επιχειρηματίες με αρχική χρηματοδότηση (ξεκινά ενδεικτικά από €50.000 έναντι ποσοστού 10% συμμετοχής στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας) και εκτενείς συμβουλευτικές υπηρεσίες από το διεθνές δίκτυο μεντόρων του για την υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας και την ανάπτυξή της στην εγχώρια και ξένη αγορά.


Κάθε πρόταση θα αξιολογηθεί αναλυτικά από αριθμό εταίρων και μεντόρων του Openfund και οι επιχειρηματίες που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν μέχρι τις 15 Ιουνίου. Όλοι οι επιχειρηματίες που θα στείλουν πρόταση θα λάβουν γραπτή ανάδραση για να μπορέσουν να βελτιώσουν τις επιχειρήσεις τους.


Σημειώνεται πως μέχρι σήμερα το Openfund, τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου λειτουργίας του, έχει ηγηθεί κύκλων χρηματοδότησης που ανέρχονται σε €760.000 σε τρεις νέες επιχειρήσεις στο χώρο της τεχνολογικής καινοτομίας, συμβάλλοντας στη δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Στο πλαίσιο της νέας πρόσκλησης υποβολής προτάσεων, ο εταίρος του Openfund κ. Αρίστος Δοξιάδης, δήλωσε: “Πιστεύουμε οτι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ιδρυθούν στην Ελλάδα νέες τεχνολογικές επιχειρήσεις με φιλόδοξους στόχους, και να πετύχουν στην παγκόσμια αγορά. Στους επιχειρηματίες αυτούς δίνουμε τα εφόδια για να ξεκινήσουν.”