Το δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα αποφάσισε να ανανεωθεί όσον αφορά την εμφάνιση και είναι πια σε θέση να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη πιο ευχάριστη πλοήγηση.


e-shopΈτσι, στο εξής μπορείτε να περιηγηθείτε στο νέο μας μενού με τις υποκατηγορίες που ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια σας, να ενημερωθείτε με μια ματιά για τις νέες μας αφίξεις και προσφορές σε κάθε προϊοντική κατηγορία και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε προϊόν που το αξίζει! Τα rotating banners κάθε υποκατηγορίας σίγουρα θα μαγνητίσουν το βλέμμα σας!


H γκάμα με τα προϊόντα του e-shop.gr εμπλουτίζεται διαρκώς, με τελευταία της προσθήκη τις οικιακές μικροσυσκευές αλλά και δίνοντας μεγάλο βάθος σε όλες τις κατηγορίες πληροφορικής που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού! Περισσότερα από 100 διαφορετικά tablets, 150 διαφορετικά laptops αλλά και εκατοντάδες επιλογές για τα χτίσετε το δικό σας innovator desktop pc όπως ακριβώς σας αρέσει! Η καινούρια διαμόρφωση του μενού μας θα σας δώσει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλα μας τα προϊόντα, για να μη σας ξεφεύγει καμία ευκαιρία και να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι μπορείτε να βρείτε στο αγαπημένο σας ηλεκτρονικό κατάστημα!


Αυτό που δεν άλλαξε όμως στο ανανεωμένο site μας είναι οι τιμές. Το e-shop.gr συνεχίζει να βρίσκεται κοντά σας με απίθανες προσφορές και τις πιο δελεαστικές τιμές της αγοράς, κάθε μέρα της εβδομάδας.