Η Panda Security ανακοίνωσε ότι η συμφωνία συνεργασίας με το Facebook για την προστασία των δεδομένων των χρηστών θα επεκταθεί περαιτέρω 6 μήνες μετά την έναρξή της.


panda security facebookΤο AV Marketplace του Facebook τώρα θα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την προστασία από κακόβουλα URL της Panda Security σε έξι γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και πορτογαλικά), αυξάνοντας το πεδίο εφαρμογής της ενέργειας.


Από την έναρξη της ενέργειας, πριν από έξι μήνες, οι χρήστες του Facebook έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 10.000 ενεργοποιήσεις της δωρεάν 6μηνης έκδοσης του Panda Internet Security 2013.


“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τη συνεργασία μας με το Facebook, η οποία τώρα επεκτείνεται σε έξι διαφορετικές γλώσσες. Η κοινή αυτή ενέργεια ενάντια στο κακόβουλο λογισμικό έτυχε πολύ καλής υποδοχής από τους χρήστες. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι μηνών της ενέργειας, οι χρήστες έχουν πραγματοποιήσει συνολικά 10.000 ενεργοποιήσεις της λύσης μας Panda Internet Security 2013”, εξήγησε ο Enrique Aguilera, VP Consumer Sales and Marketing της Panda Security.