Εταιρείες τηλεπικοινωνιών αφορούσαν μία στις πέντε καταγγελίες στην ειδική υπηρεσία 1520 της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή για το 4ο τρίμηνο του ’08.

broken-phoneΣύμφωνα με τα στοιχεία της ειδικής υπηρεσίας 1520 της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή για το τελευταίο τρίμηνο του 2008, σε σύνολο 1.818 καταγγελιών, οι 359 -περίπου δηλαδή μία στις πέντε- αφορούσαν τις εταιρείες τηλεφωνίας.
Ενδεικτικό της προβληματικής λειτουργίας των εναλλακτικών παρόχων σταθερής τηλεφωνίας, που αποτελεί και την πιο πρόσφατη εξέλιξη στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, είναι ότι ακριβώς αυτή η υποκατηγορία συγκεντρώνει τις περισσότερες καταγγελίες (226 από τις 359). Οι καταγγελίες για της υπηρεσίες Internet ανέρχονται στο τρίμηνο σε 77, ενώ ακόμη λιγότερες (56) είναι αυτές που αφορούν την ώριμη πλέον αγορά της κινητής τηλεφωνίας.