Τα Public και η Lenovo σας προσκαλούν σε ένα μάθημα ευελιξίας, σε ένα ξεχωριστό Yoga event όπου 2 τυχεροί θα κερδίσουν ένα Lenovo Yoga και ένα tablet Lenovo.


petroulaki yoga lenovoΤι κοινό έχουν η Yoga και η νέα οικογένεια ευέλικτων συσκευών της Lenovo; Ελάτε το Σάββατο, 13 Απριλίου στις 12.00 στο κατάστημα Public στο Athens Metro Mall για να το ανακαλύψετε. Η νέα σειρά convertible υπολογιστών της Lenovo με σχεδιαστικά στοιχεία δανεισμένα από τη yoga σας προσκαλεί σε ένα μάθημα ελευθερίας κίνησης με πλούσια δώρα Lenovo!


Η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη και η ομάδα της θα βρεθούν το Σάββατο 13 Απριλίου στο Public στο Athens Metro Mall για μια επίδειξη ακροβατικής yoga ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μετά από κλήρωση, δύο τυχεροί θα κερδίσουν το νέο Lenovo Yoga και ένα tablet Lenovo!


Η νέα οικογένεια των convertibles της Lenovo ικανοποιεί τις ιδιαίτερες ανάγκες τόσο των καταναλωτών, όσο και των επιχειρήσεων. To Yoga 11 είναι το καταπληκτικά λεπτό και ελαφρύ multi-mode PC με 10 ώρες αυτονομία και οθόνη πολλαπλής αφής 5 σημείων που περιστρέφεται 360 μοίρες. Με επεξεργαστή Nvidia Tegra 3 και οθόνη 11.6″ HD LED είναι έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε απαίτησή σας, όπου κι αν βρίσκεστε.


Το Yoga 13 με επεξεργαστή έως και Intel® Core™ i7 3ης γενιάς και οθόνη 13.3″ HD+ LED πολλαπλής αφής 10 σημείων σας επιτρέπει να έχετε ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ Ultrabook™ αλλά και tablet σε μία συσκευή χωρίς συμβιβασμούς. Διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό ενώ στα ενδιάμεσα tent & stand modes προσφέρει αμέτρητες εφαρμογές στην εργασία αλλά και τη διασκέδαση!


Το Σάββατο 13 Απριλίου βάλτε τη φόρμα σας και ραντεβού στο Public στο Athens Metro Mall στις 12.00. Σας περιμένουμε!